Page 64 of 508 FirstFirst ... 1454626364656674114164 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 10157

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: elite8: Back to basics

  1. #1261
    Mind sharing the awsome clock icon

  2. #1262
    -imageuploadedbymodmyi1419352836.590510.jpg clock icon, where Can this be found.

  3. #1263
    Anyone know how to theme this ui element for the 6+ resolution? Seems it was overlooked.


  4. #1264
    My current set-up


  5. The Following 5 Users Say Thank You to Darka5sa5sin For This Useful Post:

    Deyno1903 (2014-12-23), Heine (2014-12-23), junior11 (2014-12-24), Mone (2014-12-23), P0R7ER (2014-12-23)

  6. #1265
    iPhone? More like MyPhone dannysmobiles's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    sheffield uk
    Posts
    247
    Thanks
    89
    Thanked 111 Times in 79 Posts

    Default elite8: Back to basics
    Quote Originally Posted by Toolysenegal View Post
    This is how you can get winterboard back and still have the updated version ON ANY DEVICE


    Attachment 688987




    Okay here's what I did to get it back. First make sure you have the following : libhide, icleanerpro, iFile
    Download the deb file for WinterBoard version 0.9.3915 from here reddit! and install it using iFile's installer.
    Then in iFile go to /Applications and cut and paste the WinterBoard.app folder somewhere outside of the Applications folder ( I put it in /var/mobile/Documents).
    Open Cydia and you should see an upgrade for WinterBoard. Upgrade WinterBoard and restart the springboard.
    Go back to iFile and take the Winterboard.app folder from wherever you decided to place it and put it back in /Applications.
    Open icleanerpro and make sure the toggles for Cydia & Cydia sources are off. I'm not sure if them being on will cause a problem but I turned them off just to be safe, I turned them back on and ran icleaner again after I had the icon back and still had it afterwards so, all good there. Then run icleaner and after it resprings you should see the icon back on your SB.


    Deb is here http://apt.saurik.com/debs/winterboa...honeos-arm.deb
    Look nice clean setup that

  7. #1266
    Classic wood style for anyone that wants it. Should work for all iPhones.

    -imageuploadedbymodmyi1419355119.265008.jpg

    https://www.dropbox.com/s/kmy5o8kl6r...assic.zip?dl=0

  8. The Following 24 Users Say Thank You to subywrex For This Useful Post:

    bAdkid (2014-12-23), Darka5sa5sin (2014-12-23), Darrenrooster (2014-12-23), Dexy88 (2014-12-25), dubailive (2014-12-23), elilab (2014-12-24), Heine (2014-12-23), Hip5 (2014-12-24), iPhoneMuscle (2014-12-24), jawonder (2014-12-23), markotak (2014-12-24), Mike2130 (2014-12-24), mikeargen18 (2014-12-24), Mone (2014-12-23), mossdef (2014-12-23), Mr.Coffee (2014-12-23), ogkikz (2014-12-26), orangefreddie (2014-12-23), picoro (2014-12-23), rjr1124 (2014-12-23), Tav681 (2014-12-24), the_faz2000 (2014-12-23), WhyNotCallMeRo (2014-12-23), wrussell1989 (2014-12-23)

  9. #1267
    Quote Originally Posted by Toolysenegal View Post
    This is how you can get winterboard back and still have the updated version ON ANY DEVICE


    Attachment 688987




    Okay here's what I did to get it back. First make sure you have the following : libhide, icleanerpro, iFile
    Download the deb file for WinterBoard version 0.9.3915 from here reddit! and install it using iFile's installer.
    Then in iFile go to /Applications and cut and paste the WinterBoard.app folder somewhere outside of the Applications folder ( I put it in /var/mobile/Documents).
    Open Cydia and you should see an upgrade for WinterBoard. Upgrade WinterBoard and restart the springboard.
    Go back to iFile and take the Winterboard.app folder from wherever you decided to place it and put it back in /Applications.
    Open icleanerpro and make sure the toggles for Cydia & Cydia sources are off. I'm not sure if them being on will cause a problem but I turned them off just to be safe, I turned them back on and ran icleaner again after I had the icon back and still had it afterwards so, all good there. Then run icleaner and after it resprings you should see the icon back on your SB.


    Deb is here http://apt.saurik.com/debs/winterboa...honeos-arm.deb
    This is what your font? You can share it

  10. #1268
    Livin the iPhone Life rjr1124's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Sunland, California, United States
    Posts
    1,121
    Thanks
    2,201
    Thanked 863 Times in 453 Posts

    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    That's way too much work just to save an extra button push.
    It's not really, it boils down to 4 steps. Download deb, cut and paste WB folder out of /Applications, update WB, put WB folder back. FOr anyone using my guide on getting WB back you should also download Preference Loader and pincrush before installing the deb file. Hit me up with any ?'s

    Plus that's too much work for a coding extradonaire like yourself?! I beg to differ
    Last edited by rjr1124; 2014-12-23 at 06:43 PM.

  11. The Following 2 Users Say Thank You to rjr1124 For This Useful Post:

    dannyk1984 (2014-12-23), mike42 (2014-12-23)

  12. #1269
    Crap I tried to get the winter boardIcon back following the steps but clearly did something wrong as it did not show up on my springboard

    I respring and even rebooted

  13. #1270
    Quote Originally Posted by ly1989 View Post
    This is what your font? You can share it
    -imageuploadedbymodmyi1419357220.812838.jpg

  14. #1271
    Quote Originally Posted by nealh View Post
    Crap I tried to get the winter boardIcon back following the steps but clearly did something wrong as it did not show up on my springboard

    I respring and even rebooted
    Woke and is easy you had to miss a step make sure Cydia sources is turner off I cleaner

  15. #1272
    Default elite8: Back to basics
    Catch this after doing everything, I went ahead and reinstalled the newest version of winter board a second time
    After the second reinstall and low and behold the icon just popped up. So not sure what I goofed but it seems to be okay now

    Thanks a lot for this cool mod
    Last edited by nealh; 2014-12-23 at 07:36 PM.

  16. The Following User Says Thank You to nealh For This Useful Post:

    rjr1124 (2014-12-23)

  17. #1273
    Simple...
    Mors Ab Alto

  18. #1274
    My iPhone is a Part of Me Poolman1's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Delaware
    Posts
    631
    Thanks
    2,769
    Thanked 749 Times in 352 Posts

    Quote Originally Posted by nealh View Post
    Crap I tried to get the winter boardIcon back following the steps but clearly did something wrong as it did not show up on my springboard

    I respring and even rebooted
    Did you run iCleaner?

  19. #1275
    Quote Originally Posted by Poolman1 View Post
    Did you run iCleaner?
    I did 2 time but still can't make it work!😞

  20. #1276

  21. #1277
    My iPhone is a Part of Me Poolman1's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Delaware
    Posts
    631
    Thanks
    2,769
    Thanked 749 Times in 352 Posts

    Quote Originally Posted by mike42 View Post
    I did 2 time but still can't make it work!😞
    Huh, worked the first time for me. Did you have unused dependencies checked in iCleaner?

  22. #1278
    Quote Originally Posted by Poolman1 View Post
    Huh, worked the first time for me. Did you have unused dependencies checked in iCleaner?
    Yes!!

  23. #1279
    Quote Originally Posted by Poolman1 View Post
    Did you run iCleaner?
    yes I followed the instructions to the letter, The icon did not pop up until I reinstalled latest WB version for a second time.

  24. #1280
    Quote Originally Posted by Toolysenegal View Post
    -imageuploadedbymodmyi1419357220.812838.jpg
    Thanks,bro

Page 64 of 508 FirstFirst ... 1454626364656674114164 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •