Page 506 of 508 FirstFirst ... 6406456496504505506507508 LastLast
Results 10,101 to 10,120 of 10157

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: elite8: Back to basics

  1. #10101
    anemone doesn't support mach_portal jailbreak (ios10.1.1)
    so some things like docks and some other stuff aren't working right.

  2. #10102
    I think it's more like mach_portal doesn't support much. POS!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0

  3. The Following 4 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    #m37h{ (2017-02-27), kristatos (2017-02-27), Nykoscn (2017-02-27), RkoViper81 (2017-02-27)

  4. #10103
    Install the dock fix and all is well.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #10104
    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    I think it's more like mach_portal doesn't support much. POS!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Lmao well put King I have been very hesitant to install much with this JB it can be working fine one min then the next not.

  6. The Following User Says Thank You to RkoViper81 For This Useful Post:

    King_O_Hill (2017-02-27)

  7. #10105
    Ha, I'm still stock! That's how much I don't like it.

    Anyone want to but a 7+ on 10.1.1? It's only 2 months old!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0

  8. The Following 2 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    kristatos (2017-02-27), signori (2017-02-27)

  9. #10106
    Professional kristatos's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    1,204
    Thanks
    20,188
    Thanked 3,526 Times in 977 Posts

    Quote Originally Posted by King_O_Hill View Post
    Ha, I'm still stock! That's how much I don't like it.

    Anyone want to but a 7+ on 10.1.1? It's only 2 months old!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    I'll buy it hahaha ...wondering if it'd be any better than my 6s...just kidding...I don't think I'd give up my 10.2

  10. #10107
    Trade for an iPhone 6s on 10.2? Lol or a 6+?
    http://www.vicrosdesigns.net/imgs/DNsigv3.png

  11. #10108

  12. #10109
    How do I get my CC themed on iOS 10 these days ?
    http://www.vicrosdesigns.net/imgs/DNsigv3.png

  13. #10110
    Quote Originally Posted by SteveWaters View Post
    Install the dock fix and all is well.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    So, I've downloaded the dock fix and placed it above everything in Anemone but now I get no docks working with it enabled.

  14. #10111
    Quote Originally Posted by Deyno1903 View Post
    So, I've downloaded the dock fix and placed it above everything in Anemone but now I get no docks working with it enabled.
    I had the same problem. I didn't get it to work until I had the dock fix listed first, then ClassicDock (with either ModernDock or ClasicDock enabled depending on the type of dock theme you're using), Then I've put the theme and Anemone after that.

  15. The Following User Says Thank You to Nicodemus For This Useful Post:

    SteveWaters (2017-03-04)

  16. #10112
    Default elite8: Back to basics
    Quote Originally Posted by Deyno1903 View Post
    So, I've downloaded the dock fix and placed it above everything in Anemone but now I get no docks working with it enabled.
    If it's a classic dock you're trying to use make sure it's named correctly. There was a name change in the docks. It used to be "[email protected]~iphone.png" now it's "[email protected] Same goes for @2x pngs as well.

    Edit: It seems that docks are working with either name.
    Last edited by Nyk0n_; 2017-03-07 at 07:21 PM.

  17. The Following 2 Users Say Thank You to Nyk0n_ For This Useful Post:

    broflok (2017-03-04), SteveWaters (2017-03-04)

  18. #10113
    Quote Originally Posted by Nyk0n_ View Post
    If it's a classic dock you're trying to use make sure it's named correctly. There was a name change in the docks. It used to be "[email protected]~iphone.png" now it's "[email protected] Same goes for @2x pngs as well.
    I am still using dock files named "[email protected]~iphone.png" with ClassicDock and it works just fine (i6+ 10.2)

  19. The Following User Says Thank You to Nicodemus For This Useful Post:

    Nyk0n_ (2017-03-07)

  20. #10114
    Quote Originally Posted by Nicodemus View Post
    I am still using dock files named "[email protected]~iphone.png" with ClassicDock and it works just fine (i6+ 10.2)
    Thanks for pointing that out. In the earlier versions of anemone on ios10, classic docks were broken on my 7+ with mach portal. I found that renaming the files fixed them. I just tested and they are working both ways. 🏼

  21. #10115
    I can't even install Elite8 as soon as I install it from Cydia my device reboots. iOS 10.1.1 iPhone 7Plus.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  22. #10116
    Quote Originally Posted by bbrks View Post
    Well, there you have it....I am sure something went wrong, but what



    Yup, that's the one. Version 1.3.7 if I remember correctly and of course the newest version of Anemone.
    1.3.7 makes my phone reboot.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  23. #10117
    Quote Originally Posted by SteveWaters View Post
    1.3.7 makes my phone reboot.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    See above:

    Quote Originally Posted by #m37h{ View Post
    anemone doesn't support mach_portal jailbreak (ios10.1.1)
    so some things like docks and some other stuff aren't working right.

  24. #10118
    Quote Originally Posted by SteveWaters View Post
    I can't even install Elite8 as soon as I install it from Cydia my device reboots. iOS 10.1.1 iPhone 7Plus.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    most likely a bad plist inside a theme,but i never heard that a theme reboots a phone

  25. The Following 2 Users Say Thank You to #m37h{ For This Useful Post:

    Heine (2017-03-11), Milt (2017-03-11)

  26. #10119
    "Yes, I jailbreak" wrussell1989's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    StarkVegas
    Posts
    134
    Thanks
    730
    Thanked 178 Times in 89 Posts

    Quote Originally Posted by #m37h{ View Post
    most likely a bad plist inside a theme,but i never heard that a theme reboots a phone
    I can't say that a theme definitively caused it, but had not one but two bootloops on my 7+ last weekend that required remote wipes from iCloud. First soon after I purchased and applied theme. After restoring phone and repairing Cydia, installed and applied the theme again. Boot loop #2. I had been jailbroken with no issues since released in December. I've been jailbreaking for a long time, but never had something like this happen before. I guess with a semi broken, unfinished jailbreak it is to be expected.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  27. #10120
    Quote Originally Posted by wrussell1989 View Post
    I can't say that a theme definitively caused it, but had not one but two bootloops on my 7+ last weekend that required remote wipes from iCloud. First soon after I purchased and applied theme. After restoring phone and repairing Cydia, installed and applied the theme again. Boot loop #2. I had been jailbroken with no issues since released in December. I've been jailbreaking for a long time, but never had something like this happen before. I guess with a semi broken, unfinished jailbreak it is to be expected.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Same exact experience. I thought I lost my jailbreak. I was able to save it the same way you did.

    I'm in AH8 now and all is well.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 506 of 508 FirstFirst ... 6406456496504505506507508 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •