Page 582 of 615 FirstFirst ... 82482532572580581582583584592 ... LastLast
Results 11,621 to 11,640 of 12287

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UniAW7

  1. #11621
    "Yes, I jailbreak" wrussell1989's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    StarkVegas
    Posts
    134
    Thanks
    735
    Thanked 178 Times in 89 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Tweaks working for me in Yalu JB for 10.1.1.

    NoPageDots7
    iFile
    Anemone/AnemoneHTML
    TransparentDock
    Widget Weather 3
    betterFiveIconDock
    Are you using Iconoclasm as well?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #11622
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by wrussell1989 View Post
    Are you using Iconoclasm as well?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Yup!

  3. The Following 2 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    jm26200 (2016-12-27), wrussell1989 (2016-12-27)

  4. #11623
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Tweaks working for me in Yalu JB for 10.1.1.

    NoPageDots7
    iFile
    Anemone/AnemoneHTML
    TransparentDock
    Widget Weather 3
    betterFiveIconDock
    Iconoclasm
    Are you using old Iconoclasm plist from 6 plus or you made new ?.

    Are you using Iconoclasm 1.11 in cydia or from a repo ?.
    Last edited by jawonder; 2016-12-27 at 03:58 PM.

  5. #11624
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    Are you using old plist from 6 plus or you made new ?.
    For Iconoclasm? Yes. My standard layout .plist I've always used that I created from scratch.

  6. The Following User Says Thank You to NewD For This Useful Post:

    jawonder (2016-12-27)

  7. #11625
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    For Iconoclasm? Yes. My standard layout .plist I've always used that I created from scratch.
    Thank you. Do you have a dep for iconsupport. ?. Iconoclasm depends on iconsupport 1.7.7 .

    I tried download iconsupport 1.9.4-4 which was updated in August 2016 but that's telling it depends on iOS 10. Seems it's not recognizing that i'm on iOS 10.
    Last edited by jawonder; 2016-12-27 at 04:30 PM.

  8. #11626
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    You have to use the IconSupport linked several times in the iOS10 Jailbreak thread.

  9. The Following 2 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    jawonder (2016-12-27), menard_00 (2016-12-28)

  10. #11627
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    You have to use the IconSupport linked several times in the iOS10 Jailbreak thread.
    There's an iOS 10 JB thread ?, sorry but i was hardly on midmyi since so i didn't see it . Will check it out .

  11. The Following User Says Thank You to jawonder For This Useful Post:

    NewD (2016-12-27)

  12. #11628
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Deleted
    Last edited by jawonder; 2016-12-27 at 06:35 PM.

  13. #11629
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    I must be blind but i searched all 10 pages and the only deb i saw posted was the substrate fix .
    Hmm.. must be the widgetweather3 thread then. Hang on - let me find.

  14. #11630
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Hmm.. must be the widgetweather3 thread then. Hang on - let me find.
    Just reposted in iOS10 JB thread. Icon Support dependency for 10.

  15. The Following 2 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    Irish_Man (2016-12-28), jawonder (2016-12-27)

  16. #11631
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Hmm.. must be the widgetweather3 thread then. Hang on - let me find.
    I deleted the above because i found it . Are you using iconoclasm from Cydia ?, i installed it and was sent i safe mode.

  17. #11632
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Default UniAW7
    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    I deleted the above because i found it . Are you using iconoclasm from Cydia ?, i installed it and was sent i safe mode.
    No safe mode here. Worked out of the box. Are you on 7/7Plus. Some things might work differently in different phones with this buggy-assed JB

  18. The Following User Says Thank You to NewD For This Useful Post:

    jawonder (2016-12-27)

  19. #11633
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    No safe mode here. Worked out of the box.
    Ok it went into safe mode then boot up. I just ran the jb again and it good now .

    I think it's because i had too much icon on each page and the plist that it came with had less .
    Last edited by jawonder; 2016-12-27 at 06:47 PM.

  20. #11634
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    Ok it went into safe mode then boot up. I just ran the jb again and it good now .
    Well probably not safe mode. Remember to never click Restart SpringBoard after Cydia gets done an install. Quit out of Cydia from AppSwitcher. Then only and ever use Substrate Fix as your respring tool. It rebooting tells me you likely hit Restart Springboard. That will cause an auto reboot every time.

  21. #11635
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Well probably not safe mode. Remember to never click Restart SpringBoard after Cydia gets done an install. Quit out of Cydia from AppSwitcher. Then only and ever use Substrate Fix as your respring tool. It rebooting tells me you likely hit Restart Springboard. That will cause an auto reboot every time.
    Yeah i always use Substrate app to Respring after a Cydia install. The problem was as i said above it restarted and pushed icons a page over .

  22. #11636
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    Yeah i always use Substrate app to Respring after a Cydia install. The problem was as i said above it restarted and pushed icons a page over .
    Ah !! Gotcha.. Must have been reading too fast.. Strange that you got a safe mode/auto-reboot though. I've seen very few safe modes. And they look very different in 10. You see the 'brown' safe mode page only for a split second and then you see your screen with no tweak affect.. LIKE safe mode - but without the brown background and without the EXIT FROM SAFE MODE button at top. Looks like 'un-JB mode' after a reboot.. but you're still actually JB. At that point - assuming you've gone into Cydia and removed the offending tweak.. you can simple hit SUBFIX and you're back.

    IF you press on the MACH (Yalu JB) tool and it immediately disappears (crashes) - that means you're still JB'en.

  23. The Following User Says Thank You to NewD For This Useful Post:

    jawonder (2016-12-27)

  24. #11637
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Ah !! Gotcha.. Must have been reading too fast.. Strange that you got a safe mode/auto-reboot though. I've seen very few safe modes. And they look very different in 10. You see the 'brown' safe mode page only for a split second and then you see your screen with no tweak affect.. LIKE safe mode - but without the brown background and without the EXIT FROM SAFE MODE button at top. Looks like 'un-JB mode' after a reboot.. but you're still actually JB. At that point - assuming you've gone into Cydia and removed the offending tweak.. you can simple hit SUBFIX and you're back.

    IF you press on the MACH (Yalu JB) tool and it immediately disappears (crashes) - that means you're still JB'en.
    How did you get Anemonehtml to work ?, widgets are not showing up in Anemone for me .

  25. #11638
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    How did you get Anemonehtml to work ?, widgets are not showing up in Anemone for me .
    Widgets have to be recoded for AnemoneHTML as I'm guessing u know.. then they need to be placed in /Library/Themes. Then you'll see them under Micsellaneous tab in Anemone. Choose. Hit APPLY.. quit Anemone from Switcher. SubFix. Boom! Works.

  26. The Following User Says Thank You to NewD For This Useful Post:

    jawonder (2016-12-28)

  27. #11639
    But it still is the same right they wont update with out respiring Right ?
    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Widgets have to be recoded for AnemoneHTML as I'm guessing u know.. then they need to be placed in /Library/Themes. Then you'll see them under Micsellaneous tab in Anemone. Choose. Hit APPLY.. quit Anemone from Switcher. SubFix. Boom! Works.

  28. #11640
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by kelcel View Post
    But it still is the same right they wont update with out respiring Right ?
    Yes. You must quit out Anemone BEFORE hitting APPLY then use Substrate Fix to respring.

  29. The Following User Says Thank You to NewD For This Useful Post:

    kelcel (2016-12-28)

Page 582 of 615 FirstFirst ... 82482532572580581582583584592 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •