Page 574 of 613 FirstFirst ... 74474524564572573574575576584 ... LastLast
Results 11,461 to 11,480 of 12259

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UniAW7

  1. #11461
    iPhoneaholic mohseen488's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Kabul, Afghanistan
    Posts
    410
    Thanks
    972
    Thanked 1,369 Times in 239 Posts

    WW3 is down again


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    If you like my Post please hit the Thanks button on the bottom Left Corner.


  2. The Following User Says Thank You to mohseen488 For This Useful Post:

    oswaldo-1985 (2016-10-23)

  3. #11462
    Quote Originally Posted by mohseen488 View Post
    WW3 is down again


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Not true working fine on my phone!

  4. The Following 3 Users Say Thank You to Happy363 For This Useful Post:

    jm26200 (2016-10-23), kristatos (2016-10-23), oswaldo-1985 (2016-10-23)

  5. #11463
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,708
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,463 Times in 7,695 Posts

    Quote Originally Posted by mohseen488 View Post
    WW3 is down again
    Working great for me!!

  6. The Following 5 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    jm26200 (2016-10-23), kristatos (2016-10-23), MrDLewis321 (2016-10-23), oswaldo-1985 (2016-10-23), Padgoi (2016-10-23)

  7. #11464
    My iPhone is a Part of Me Padgoi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    New York City
    Posts
    894
    Thanks
    507
    Thanked 631 Times in 313 Posts

    Agree with Grant, no issues here.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. The Following 3 Users Say Thank You to Padgoi For This Useful Post:

    jm26200 (2016-10-23), kristatos (2016-10-23), oswaldo-1985 (2016-10-23)

  9. #11465
    Quote Originally Posted by mohseen488 View Post
    WW3 is down again


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Yes, it's working fine here.


    What is your issue?

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0

  10. The Following 4 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    jm26200 (2016-10-23), kristatos (2016-10-23), mohseen488 (2016-10-23), oswaldo-1985 (2016-10-23)

  11. #11466
    iPhoneaholic mohseen488's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Kabul, Afghanistan
    Posts
    410
    Thanks
    972
    Thanked 1,369 Times in 239 Posts

    No xml file


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    If you like my Post please hit the Thanks button on the bottom Left Corner.


  12. #11467
    Quote Originally Posted by mohseen488 View Post
    No xml file


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Are you running the new version from Cydia?

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0

  13. #11468
    Quote Originally Posted by mohseen488 View Post
    No xml file


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    u r sure install second VERSION 3.0-12 !!!

    -img_2582.png -img_2583.png

    and weather i7 ios 10.0.2 native same WW3 i6 ios 8.4

    -img_2374.jpg

  14. #11469
    Also here all working constantly and perfectly


    Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

  15. #11470
    iPhoneaholic mohseen488's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Kabul, Afghanistan
    Posts
    410
    Thanks
    972
    Thanked 1,369 Times in 239 Posts



    This is what I am using


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    If you like my Post please hit the Thanks button on the bottom Left Corner.


  16. #11471
    Quote Originally Posted by mohseen488 View Post
    This is what I am using


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sorry but u have always old version new version see u up post #11468 last ===> VERSION 3.0-12
    in cydia go search at type widget w and take last same i show on post ...
    and all work fine
    Good luck
    Regards
    Last edited by jm26200; 2016-10-23 at 10:12 AM.

  17. The Following User Says Thank You to jm26200 For This Useful Post:

    mohseen488 (2016-10-23)

  18. #11472
    Quote Originally Posted by mohseen488 View Post


    This is what I am using


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    That is the old beta version from the beta repo. You never installed the released version. Please remove the sddev repo and install from the MMi repo version 3.0-12.

    This is why I'm never doing a public beta ever again, nothing but trouble.

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0

  19. The Following 8 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-10-23), chevymusclecar (2016-10-23), jm26200 (2016-10-24), kristatos (2016-10-23), metaserph (2016-10-24), mohseen488 (2016-10-23), NewD (2016-10-23), oswaldo-1985 (2016-10-23)

  20. #11473
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,708
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,463 Times in 7,695 Posts

    Couple updates to my UniAW7.1_WW3 Base

    • Found I was grabbing the Accuweather Real Feel temp from Fio - bad code line - fixed
    • Decided that if you are running Additional Locations and one of them is out of the area Accuweather can report - don't want you to see blank data.. so if no Accuweather Data (and you have config.js set to "accu") I give you Yahoo data for that one location that can't get Accuweather. To tell you that's the case... the :"Data Source: Accuweather™" turns 'red'... indicating it's substituting data from Yahoo.
    • Couple other minor changes most wouldn't notice.

    All earlier links in thread updated to this:

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/...iAW7.1_WW3.zip

    Hop everyone's enjoying their updated WW3! Remember - if you still have XMLDown set to TRUE in any of the workaround mods I gave you.. Set it to FALSE now that WW3 is working. You don't need to remove anything..

  21. The Following 12 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-10-24), chevymusclecar (2016-10-26), jm26200 (2016-10-25), MamaJaay (2016-10-29), Mary48336 (2016-11-02), metaserph (2016-10-24), mohseen488 (2016-10-26), morkino (2016-10-26), nik1975 (2016-10-25), oswaldo-1985 (2016-10-26), schalker44 (2016-10-25), TiLT1oNE (2016-10-25)

  22. #11474
    NewD thanks for your efforts !


    Sent from my iPad using Tapatalk Pro

  23. The Following 6 Users Say Thank You to chevymusclecar For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-10-26), jm26200 (2016-10-26), MamaJaay (2016-10-29), Marty McFly (2017-01-04), NewD (2016-10-26), oswaldo-1985 (2016-10-26)

  24. #11475
    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Couple updates to my UniAW7.1_WW3 Base

    Hop everyone's enjoying their updated WW3! Remember - if you still have XMLDown set to TRUE in any of the workaround mods I gave you.. Set it to FALSE now that WW3 is working. You don't need to remove anything..
    Thank you NewD!
    I'm trying to use it with Anemone but is not working... Put in the theme directory and rename config_anem in config.
    Any suggestion?
    I'm on iOS8.3 and anemone 1.1-345


    Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

  25. #11476
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,708
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,463 Times in 7,695 Posts

    Quote Originally Posted by morkino View Post
    Thank you NewD!
    I'm trying to use it with Anemone but is not working... Put in the theme directory and rename config_anem in config.
    Any suggestion?
    I'm on iOS8.3 and anemone 1.1-345
    There's nothing to rename. Config_anem.js is already in the proper location inside the AnemoneHTML folder and it's name must remain Config_anem.js. Don't change it.

    It's working fine for me. And you should be on the most current version of Anemone as well.

  26. The Following User Says Thank You to NewD For This Useful Post:

    morkino (2016-10-26)

  27. #11477
    Default UniAW7
    I put back Config_anem.js but still nothing... It shows up in anemone settings but after the respring nothing is happening...

    EDIT: also tried with the newest version of anemone but nothing... I think I do something not correct...

    Anyway, do you think NewD that using it with anemone instead of SBHTLM will consume less memory? (This is actually why I'm trying to use anemone)


    Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
    Last edited by morkino; 2016-10-26 at 04:42 PM.

  28. #11478
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,708
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,463 Times in 7,695 Posts

    Quote Originally Posted by morkino View Post
    I put back Config_anem.js but still nothing... It shows up in anemone settings but after the respring nothing is happening...

    EDIT: also tried with the newest version of anemone but nothing... I think I do something not correct...

    Anyway, do you think NewD that using it with anemone instead of SBHTLM will consume less memory? (This is actually why I'm trying to use anemone)
    Do you have other widgets that work in Anemone? I don't know if HTML ability was added to Anemone as early as -345..

    And no. No difference in memory use between Anemone and SBHTML.. Are you getting resprings with SBHTML?

  29. #11479
    Default UniAW7
    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Do you have other widgets that work in Anemone? I don't know if HTML ability was added to Anemone as early as -345..

    And no. No difference in memory use between Anemone and SBHTML.. Are you getting resprings with SBHTML?
    Nope, no other widgets working in anemone...
    Yes I'm getting respring as long as I have some applications opened at the same time like phone, sms, mail, Safari...


    Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
    Last edited by morkino; 2016-10-26 at 06:41 PM.

  30. #11480
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,708
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,463 Times in 7,695 Posts

    Default UniAW7
    Quote Originally Posted by morkino View Post
    Nope, no other widgets working in anemone...
    Then update to the newest Anemone in BigBoss. Get rid of the nightly repo. I'm pretty sure Anemone works in 8.. though HTML support might only be for iOS 9.
    Yes I'm getting respring as long as I have some applications opened at the same time like phone, sms, mail, Safari...
    Have you tried running it in GroovyBoard+? My U7 version will need one more line of code to make that work.

  31. The Following 2 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    morkino (2016-10-26), oswaldo-1985 (2016-10-26)

Page 574 of 613 FirstFirst ... 74474524564572573574575576584 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •