Page 541 of 613 FirstFirst ... 41441491531539540541542543551591 ... LastLast
Results 10,801 to 10,820 of 12259

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UniAW7

  1. #10801
    Not sure what happened. Did same steps again and now it works. All good I guess.




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Mike2130 For This Useful Post:

    32adri32 (2016-08-07), It's Mi (2016-08-09)

  3. #10802
    Or you can actually delete the lhtml 4 preference file after deleting the tweak itself, run icleaner, Reinstall LHTML4 and DO NOT Pick a widget position. Just leave that field alone.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. The Following 6 Users Say Thank You to MamaJaay For This Useful Post:

    32adri32 (2016-08-07), Boots (2016-08-09), It's Mi (2016-08-09), Mike2130 (2016-08-07), NewD (2016-08-07), thomasis (2016-08-08)

  5. #10803
    Quote Originally Posted by Mike2130 View Post
    Grant, deleted and reloaded LH4, selected lock, put above notifications on, deleted plist, and resprang. No touch function still. Never had this problem before. I'm stumped. Also didn't optimize when asked either.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    hey in the menu of LH4 where you select the widget you have in top right button that says reorder,hit it and put your widget on top of all,that should help

  6. The Following 2 Users Say Thank You to #m37h{ For This Useful Post:

    32adri32 (2016-08-07), Mike2130 (2016-08-07)

  7. #10804
    Quote Originally Posted by #m37h{ View Post
    you can put in #city in css to width to 40% or less,then it will be in 2 rows so you will need to move it too
    Good one, thanks m8

    -img_1005.jpg

    I was playing a bit this evening,,,

    -img_1007.jpg

    Good one too

  8. The Following User Says Thank You to 32adri32 For This Useful Post:

    It's Mi (2016-08-09)

  9. #10805
    Any special settings in LH4 to see notifications on LS. Have chevy's blur mod, didn't optimize in LH4 and didn't select any thing for widget position. Everything is working great except notifications don't show up.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  10. #10806
    Professional kristatos's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    1,204
    Thanks
    20,187
    Thanked 3,526 Times in 977 Posts

    Quote Originally Posted by Mike2130 View Post
    Any special settings in LH4 to see notifications on LS. Have chevy's blur mod, didn't optimize in LH4 and didn't select any thing for widget position. Everything is working great except notifications don't show up.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Do you have it set for Background(TouchDisabled)?..

  11. The Following 2 Users Say Thank You to kristatos For This Useful Post:

    It's Mi (2016-08-09), Mike2130 (2016-08-08)

  12. #10807
    Quote Originally Posted by kristatos View Post
    Do you have it set for Background(TouchDisabled)?..
    Hi kris, nope. Don't have either selected.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  13. #10808
    Professional kristatos's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    1,204
    Thanks
    20,187
    Thanked 3,526 Times in 977 Posts

    Quote Originally Posted by Mike2130 View Post
    Hi kris, nope. Don't have either selected.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Either what?..Option?..you should one selected...

    -imageuploadedbymodmyi1470619505.029407.jpg

  14. The Following User Says Thank You to kristatos For This Useful Post:

    Mike2130 (2016-08-08)

  15. #10809
    Default UniAW7
    Quote Originally Posted by kristatos View Post
    Either what?..Option?..you should one selected...

    -imageuploadedbymodmyi1470619505.029407.jpg
    If I select above notifications everything works but I don't see notifications. If I select other option touch is disabled but I see notifications. Isn't there a way to see notifications and have touch enabled or did that change with 9.3.3? It worked on 9.0.2.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  16. #10810
    Professional kristatos's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    1,204
    Thanks
    20,187
    Thanked 3,526 Times in 977 Posts

    You may need to play with these settings if that's the case...I don't use touch so I wouldn't know....

    -imageuploadedbymodmyi1470620084.545818.jpg

    -imageuploadedbymodmyi1470620095.012937.jpg

  17. The Following User Says Thank You to kristatos For This Useful Post:

    Mike2130 (2016-08-08)

  18. #10811
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,709
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,464 Times in 7,696 Posts

    Quote Originally Posted by Mike2130 View Post
    If I select above notifications everything works but I don't see notifications. If I select other option touch is disabled but I see notifications. Isn't there a way to see notifications and have touch enabled or did that change with 9.3.3? It worked on 9.0.2.
    You need Fade with Notifications and Bring Notifications to Top turned on as well.. Just like in 9.0.2. No difference.

  19. The Following 3 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    It's Mi (2016-08-09), kristatos (2016-08-08), Mike2130 (2016-08-08)

  20. #10812
    Quote Originally Posted by NewD View Post
    You need Fade with Notifications and Bring Notifications to Top turned on as well.. Just like in 9.0.2. No difference.
    Okay Grant, this is what I've got.
    Reloaded LH4
    Deleted plist
    Selected Blur mod
    No widget position selected
    Fade with notifications selected
    Notification shows up but doesn't stay on LS until I acknowledge it. That's what I'm looking for.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  21. #10813
    Quote Originally Posted by Mike2130 View Post
    Okay Grant, this is what I've got.
    Reloaded LH4
    Deleted plist
    Selected Blur mod
    No widget position selected
    Fade with notifications selected
    Notification shows up but doesn't stay on LS until I acknowledge it. That's what I'm looking for.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Bring notifications to top option

  22. The Following User Says Thank You to MamaJaay For This Useful Post:

    Mike2130 (2016-08-08)

  23. #10814
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by Mike2130 View Post
    Okay Grant, this is what I've got.
    Reloaded LH4
    Deleted plist
    Selected Blur mod
    No widget position selected
    Fade with notifications selected
    Notification shows up but doesn't stay on LS until I acknowledge it. That's what I'm looking for.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    I can't get touch to work, tried everything..

  24. #10815
    My iPhone is a Part of Me signori's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Toronto
    Posts
    918
    Thanks
    689
    Thanked 758 Times in 397 Posts

    Hey guys. So I was testing my iPhone 6 Plus and 6S Plus both running ios 9.3.3 and same tweaks installed. I enable a uniaw7 LS widget using LH4. The iPhone 6s plus runs so nice with no resprings full animations. The iPhone 6 Plus resprings and safe modes non stop. I even disable animations and it still reprings. Something must be wrong with the widget. Very strange.

  25. #10816
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,709
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,464 Times in 7,696 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    I can't get touch to work, tried everything..
    Some widgets are set to use only a double tap rather than a single tap. Could that be part of the issue?

  26. #10817
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,709
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,464 Times in 7,696 Posts

    Default UniAW7
    Quote Originally Posted by signori View Post
    Hey guys. So I was testing my iPhone 6 Plus and 6S Plus both running ios 9.3.3 and same tweaks installed. I enable a uniaw7 LS widget using LH4. The iPhone 6s plus runs so nice with no resprings full animations. The iPhone 6 Plus resprings and safe modes non stop. I even disable animations and it still reprings. Something must be wrong with the widget. Very strange.
    No. Everyone experienced massive resprings on a 6 Plus with animation. #1 complaint in iOS 8 when the 6Plus came out. Firstly it has only 1GB RAM and LH4 only uses UIWebView which has grown only and tired as an HTML playback system from iOS 7 on = loads of respringing with animation.

    The only way to get a 6Plus to stop respringing with animation running was to use GroovyLock+ in iOS 8 that's built on WKWebView. Such a player isn't released yet for iOS 9. But soon. Matchstic's XenHTML solves the respring issue on 6Plus since it's built on WKWebView. Hopefully it will be released soon. It's in final stages of beta testing.

    On the 2GB Ram phones in iOS 9- the resprings appear less in LH4 running animation - but still there a little bit (about 1-2 a day for me).. So it's just a waiting game now for 6Plus users, Signori. There's nothing wrong with the widget itself.
    Last edited by NewD; 2016-08-08 at 10:53 AM.

  27. The Following 2 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    Boots (2016-08-09), It's Mi (2016-08-09)

  28. #10818
    i hadn't any resprings on ios9xx even on i6,running uniaw on LS and HS.
    ios8 was trouble for me

  29. #10819
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,709
    Thanks
    8,334
    Thanked 16,464 Times in 7,696 Posts

    Quote Originally Posted by #m37h{ View Post
    i hadn't any resprings on ios9xx even on i6,running uniaw on LS and HS.
    ios8 was trouble for me
    Yes. My i6 was petty great too.. Barely any resprings on 8 or 9.. But pretty much everybody who had 6Plus (1GB) complained U7 was unusable in 8.4 using LH4 and only a little better in 9.0.2 using LH4. The 6 plus was too much phone for 1GB Ram.

  30. The Following User Says Thank You to NewD For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-08-08)

  31. #10820
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by NewD View Post
    Some widgets are set to use only a double tap rather than a single tap. Could that be part of the issue?
    Single or double tap, none work for me with "Blur" and all my other touch widgets work fine .

Page 541 of 613 FirstFirst ... 41441491531539540541542543551591 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •