Page 294 of 614 FirstFirst ... 194244284292293294295296304344394 ... LastLast
Results 5,861 to 5,880 of 12265

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UniAW7

  1. #5861
    Droid is night only

  2. The Following User Says Thank You to VOLTAGExDT For This Useful Post:

    jawonder (2015-07-29)

  3. #5862
    You guys need a good compare software like BeyondCompare. It will show 2 files side by side and show you the differences. Much easier to see something small.

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0

  4. The Following 4 Users Say Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    chevymusclecar (2015-07-30), jawonder (2015-07-29), metaserph (2015-07-29), VOLTAGExDT (2015-07-29)

  5. #5863
    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    Ok will look at that . What triggers the Probe Droid to show up ?, i'm not seeing it .

    Edit : There's something else going on with that main.js, i took out the line you added and it still wouldn't work .

    I just add the delelement("speederContainer"); to the old main.js and everything is fine .
    can you post your working main.js please

  6. #5864
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by VOLTAGExDT View Post
    can you post your working main.js please

    Here you go :-
    https://www.dropbox.com/s/x9j2bm9thw...20Mod.zip?dl=0

  7. #5865
    My iPhone is a Part of Me jon347's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SoCal
    Posts
    567
    Thanks
    654
    Thanked 369 Times in 194 Posts

    i changed to the code that was posted on the 1st page and now i doesn't show up. i guess i will wait for version 2 to get fixed for Grooyboard +

  8. #5866
    Default UniAW7
    Just a quick question if someone could answer. Been running GL+ on LS with Chevy's mod and nothing on SB with no problems. Loaded Volt's mod on GB+ and started to get occasional white screen on SB but no resprings. Is that just the nature of the beast when running both GL/GB+ at same time. On 6+ 8.3. TIA

  9. #5867
    v3 RELEASE

    made on iPhone 5s using upscale as iPhone 6

    Added More Ships
    with less frequency


    Special Instructions
    (its already set up for springboard use)

    if your running GB+
    open folder JavaScript
    and rename main GB+.js to main.js


    if your running GB
    open folder JavaScript
    and rename main GB.js to main.js


    For some reason the 2 Tweaks read things a lil different, as I run GB and the main for GB+ will not work.

    Anyhow

    here you go.

    If you have any issues please let us know

    VERSION 3

    -balloon4.png-balloon7.png-balloon8.png-balloon9.png-balloon10.png-balloon5.png-balloon6.png-balloon7.png-balloon6.png-balloon7.png-balloon8.png
    Last edited by VOLTAGExDT; 2015-07-29 at 11:21 PM.

  10. The Following 8 Users Say Thank You to VOLTAGExDT For This Useful Post:

    #m37h{ (2015-07-30), jawonder (2015-07-30), jon347 (2015-07-30), lostinthemes (2015-10-27), metaserph (2015-07-29), mike42 (2015-07-29), nik1975 (2015-07-29), romg78 (2015-07-29)

  11. #5868
    Quote Originally Posted by Mike2130 View Post
    Just a quick question if someone could answer. Been running GL+ on LS with Chevy's mod and nothing on SB with no problems. Loaded Volt's mod on GB+ and started to get occasional white screen on SB but no resprings. Is that just the nature of the beast when running both GL/GB+ at same time. On 6+ 8.3. TIA
    mike I have no knowledge of fact on this.

    However I have a thought.. Might be that running the 2 would or can suck up the free ram.

    but again not sure.

    to test disable one for a day or so then reverse and see if the issues persist.

  12. The Following User Says Thank You to VOLTAGExDT For This Useful Post:

    Mike2130 (2015-07-30)

  13. #5869
    Quote Originally Posted by VOLTAGExDT View Post
    v3 RELEASE

    made on iPhone 5s using upscale as iPhone 6

    Added More Ships
    with less frequency


    Special Instructions
    (its already set up for springboard use)

    if your running GB+
    open folder JavaScript
    and rename main GB+.js to main.js


    if your running GB
    open folder JavaScript
    and rename main GB.js to main.js


    For some reason the 2 Tweaks read things a lil different, as I run GB and the main for GB+ will not work.

    Anyhow

    here you go.

    If you have any issues please let us know

    VERSION 3

    -balloon4.png-balloon7.png-balloon8.png-balloon9.png-balloon10.png-balloon5.png-balloon6.png-balloon7.png-balloon6.png-balloon7.png-balloon8.png
    Can you add those extra to your 2 theme ?? 🏻 #2 runs 100%
    This new one doesn't work to good on my 5s 8.4 not on Gvoo+

  14. #5870
    Quote Originally Posted by mike42 View Post
    Can you add those extra to your 2 theme ?? 🏻 #2 runs 100%
    This new one doesn't work to good on my 5s 8.4 not on Gvoo+
    That's actually the only dif between the 2 version 3 just has more ships.

  15. #5871
    Mike do me a favor. Open up main.js and find this

    delelement("speederContainer");

    And remove it.

    Save file respiring

  16. #5872
    Ha bro! I just add the extra to theme 2 but how can I remove the White looking plant on the left side?? -imageuploadedbymodmyi1438207437.384710.jpg

  17. #5873
    Quote Originally Posted by mike42 View Post
    Ha bro! I just add the extra to theme 2 but how can I remove the White looking plant on the left side?? -imageuploadedbymodmyi1438207437.384710.jpg
    hahahah it is dandelion,set strong wind to 1000 and you will not have wind effect at all

  18. The Following User Says Thank You to #m37h{ For This Useful Post:

    mike42 (2015-07-30)

  19. #5874
    Quote Originally Posted by Mike2130 View Post
    Just a quick question if someone could answer. Been running GL+ on LS with Chevy's mod and nothing on SB with no problems. Loaded Volt's mod on GB+ and started to get occasional white screen on SB but no resprings. Is that just the nature of the beast when running both GL/GB+ at same time. On 6+ 8.3. TIA
    Yes, white screens are caused by this.

    That's why I don't run any animation anymore.

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0

  20. The Following User Says Thank You to King_O_Hill For This Useful Post:

    Mike2130 (2015-07-30)

  21. #5875
    Quote Originally Posted by #m37h{ View Post
    hahahah it is dandelion,set strong wind to 1000 and you will not have wind effect at all
    Can you fix it or I'll just leave it like this!! 🏻-imageuploadedbymodmyi1438209065.228831.jpg

  22. #5876
    My iPhone is a Part of Me jon347's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SoCal
    Posts
    567
    Thanks
    654
    Thanked 369 Times in 194 Posts

    Everything works fine now but how do I disable the leaves from flying across the screen. Thanks
    -imageuploadedbymodmyi1438209746.665028.jpg

  23. #5877
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by jon347 View Post
    Everything works fine now but how do I disable the leaves from flying across the screen. Thanks
    -imageuploadedbymodmyi1438209746.665028.jpg
    You can make the leaves only in the window area by going into the Style.css, find the #leafContainer and change the z-index from 100 to about 25.

  24. The Following 2 Users Say Thank You to jawonder For This Useful Post:

    jon347 (2015-07-30), nik1975 (2015-07-30)

  25. #5878
    My iPhone is a Part of Me jon347's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    SoCal
    Posts
    567
    Thanks
    654
    Thanked 369 Times in 194 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    You can make the leaves only in the window area by going into the Style.css, find the #leafContainer and change the z-index from 100 to about 25.
    So there is no way to completely turn them off?

  26. #5879
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by jon347 View Post
    So there is no way to completely turn them off?
    You could maybe set the z-index to 0.

  27. #5880
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Here are two StarWars sound files you can use for Message sent or Mail sent if anyone wants it :-

    https://www.dropbox.com/s/0rdovz3hvo...sound.zip?dl=0

    Files are named correctly you just have to drop them in UISounds after renaming your originals .
    Last edited by jawonder; 2015-07-30 at 04:35 AM.

  28. The Following 4 Users Say Thank You to jawonder For This Useful Post:

    #m37h{ (2015-07-30), bliken (2015-07-30), Charun (2015-07-30), VOLTAGExDT (2015-07-30)

Page 294 of 614 FirstFirst ... 194244284292293294295296304344394 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •