Page 238 of 417 FirstFirst ... 138188228236237238239240248288338 ... LastLast
Results 4,741 to 4,760 of 8329

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: OS7:Revive

  1. #4741
    Quote Originally Posted by ilovemyiPhone4 View Post
    i had the same problem so i reverted back to a beta version i still have until end releases the 3.0 version hopefully with the fb integration and calender.



    its not my tiles! i even had an issue were the media buttons on the lockscreen didint show only the camera button. Either way im comfortable using os7 2.1.0 beta 5 until end releases the new version.
    Unfortunately I no longer have my beta5 dylib and the media controls don't show up unless there's music playing :]

  2. #4742
    Livin the iPhone Life Jdot1224's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    FL/NYC
    Posts
    1,106
    Thanks
    656
    Thanked 374 Times in 266 Posts

    Quote Originally Posted by sinsinkun View Post
    Unfortunately I no longer have my beta5 dylib and the media controls don't show up unless there's music playing :]
    The media controls not showing up on the LS was on purpose. I believe it was the only way to have the media controls remain present on the LS while the music is playing. It would disappear in previous betas..

  3. #4743
    iPhoneaholic epz's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    vancouver
    Posts
    382
    Thanks
    143
    Thanked 81 Times in 50 Posts

    Quote Originally Posted by DannyZ83 View Post
    Attachment 561825Attachment 561826
    anybody been able to theme the bitesms quick reply and quick compose popup? this is as close as I have gotten.
    whered you get the black one? if theres a link can someone guide me to it please.

  4. #4744
    So i did all the steps right, rebooted, and it throws it in safe mode every time i try and put it on? Any help?

  5. #4745
    Hay end your work
    Is awesome!! I was just wondering about the thing when you press on a tile it moves down wherever ypu pressed it. Is that in the new realese or what? (Tile tilting) I was looking forward to that part. I love the fact I do t have to resorting every time I switch themes now...thank you so
    Much for what you've do e it's amazeing!!!!
    Last edited by DARKFR0ST; 2012-01-23 at 07:20 AM.

  6. #4746
    iPhoneaholic epz's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    vancouver
    Posts
    382
    Thanks
    143
    Thanked 81 Times in 50 Posts

    fixed
    Last edited by epz; 2012-01-23 at 07:55 AM.

  7. #4747
    My iPhone is a Part of Me Daniel212's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    548
    Thanks
    197
    Thanked 132 Times in 106 Posts

    Quote Originally Posted by Jdot1224 View Post
    That could be it either the folder is not named correctly and there is nothing wrong with that it happens to all of us at some point. I would double check that Daniel212, but again this would only work with the photos in your camera roll.
    Could ya tell me where to locate it in ifile? Thanks for ya'll responds

  8. #4748
    Livin the iPhone Life Jdot1224's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    FL/NYC
    Posts
    1,106
    Thanks
    656
    Thanked 374 Times in 266 Posts

    Quote Originally Posted by DARKFR0ST View Post
    Hay end your work
    Is awesome!! I was just wondering about the thing when you press on a tile it moves down wherever ypu pressed it. Is that in the new realese or what? (Tile tilting) I was looking forward to that part. I love the fact I do t have to resorting every time I switch themes now...thank you so
    Much for what you've do e it's amazeing!!!!

    What you are looking for will most likely be in the next release version 3.0.

    Quote Originally Posted by Sanative View Post
    So i did all the steps right, rebooted, and it throws it in safe mode every time i try and put it on? Any help?
    Did you make sure you also copied over the images folder? The new version looks for a Settings.plist included in the images folder.

    Quote Originally Posted by Daniel212 View Post
    Could ya tell me where to locate it in ifile? Thanks for ya'll responds

    What are you trying to locate the folder to the pictures app? You find it under var/media/Library/OS7/Tiles..Did you name the folder where you edited the .plist to the bundle id required for the app you are using?
    Last edited by Jdot1224; 2012-01-23 at 08:08 AM.

  9. #4749
    My iPhone is a Part of Me Daniel212's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    548
    Thanks
    197
    Thanked 132 Times in 106 Posts

    Quote Originally Posted by Jdot1224 View Post
    What you are looking for will most likely be in the next release version 3.0.



    Did you make sure you also copied over the images folder? The new version looks for a Settings.plist included in the images folder.




    What are you trying to locate the folder to the pictures app? You find it under var/media/Library/OS7/Tiles..Did you name the folder where you edited the .plist to the bundle id required for the app you are using?
    My camera roll, no I didn't edit the .plist, could you explain me how to do it

  10. #4750
    Livin the iPhone Life Jdot1224's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    FL/NYC
    Posts
    1,106
    Thanks
    656
    Thanked 374 Times in 266 Posts

    Quote Originally Posted by Daniel212 View Post
    My camera roll, no I didn't edit the .plist, could you explain me how to do it
    Your camera roll photos are located in var/mobile/media/DCIM/100APPLE if you have an iPhone4... You posted a screenshot of your plist with the code a page ago no?

  11. #4751
    My iPhone is a Part of Me Daniel212's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    548
    Thanks
    197
    Thanked 132 Times in 106 Posts

    Quote Originally Posted by Jdot1224 View Post
    Your camera roll photos are located in var/mobile/media/DCIM/100APPLE if you have an iPhone4... You posted a screenshot of your plist with the code a page ago no?
    Is it suppose to be like this? Not sure
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -imageuploadedbymodmyi1327306236.190419.jpg  

  12. #4752
    Livin the iPhone Life Jdot1224's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    FL/NYC
    Posts
    1,106
    Thanks
    656
    Thanked 374 Times in 266 Posts

    Quote Originally Posted by Daniel212 View Post
    Is it suppose to be like this? Not sure
    Yes it is correct...what is the name of the folder you have that plist in? Verify that and make sure it is named exactly the same as the bundle id you need.

  13. #4753
    Green Apple might01's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Sitting in a tree
    Posts
    80
    Thanks
    10
    Thanked 12 Times in 8 Posts

    The final release has a bug where after you run a few of your apps then half of the tiles disappear when you go back to the home screen from an active app window. Sad. I'll stick with the beta version for now. I don't have a 4s and have no plans of getting one. From the looks of things the 3.0 release would be 4s friendly only as well. Ohh well.

  14. #4754
    My iPhone is a Part of Me Daniel212's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    548
    Thanks
    197
    Thanked 132 Times in 106 Posts

    Quote Originally Posted by Jdot1224 View Post
    Yes it is correct...what is the name of the folder you have that plist in? Verify that and make sure it is named exactly the same as the bundle id you need.
    if your talking about the tile then it's com.apple.slideshow, if not then I have no clue

  15. #4755
    Livin the iPhone Life Jdot1224's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    FL/NYC
    Posts
    1,106
    Thanks
    656
    Thanked 374 Times in 266 Posts

    Quote Originally Posted by Daniel212 View Post
    if your talking about the tile then it's com.apple.slideshow, if not then I have no clue
    It should be named com.apple.mobileslideshow that could be the reason why the picture tile is not working properly.

  16. #4756
    Livin the iPhone Life bcscustom's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,111
    Thanks
    668
    Thanked 706 Times in 370 Posts

    I've been tweaking around some more with the 2.1.0 Final and am Loving this release
    I have never had this theme run with over 130mb free on my ipod touch 4G before but am now hitting that number consistently

    The new max free ram I've hit is 137MB for this version

    -imageuploadedbymodmyi1327310503.889843.jpg


  17. #4757
    My iPhone is a Part of Me Daniel212's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    548
    Thanks
    197
    Thanked 132 Times in 106 Posts

    Quote Originally Posted by Jdot1224 View Post
    It should be named com.apple.mobileslideshow that could be the reason why the picture tile is not working properly.
    Omg, I just realize it was for the pics app, I didn't pin the photo app, lol it works Sorry jdott for making you explaining it, but it was me being stupid to not realize it, but do you know how to make it work with the pics app?
    Last edited by Daniel212; 2012-01-23 at 10:47 AM.

  18. #4758
    Livin the iPhone Life Jdot1224's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    FL/NYC
    Posts
    1,106
    Thanks
    656
    Thanked 374 Times in 266 Posts

    Quote Originally Posted by Daniel212 View Post
    Omg, I just realize it was for the pics app, I didn't pin the photo app, lol it works Sorry jdott for making you explaining it, but it was me being stupid to not realize it, but do you know how to make it work with the pics app?
    Lol! No problem you need to rename the folder to 2224Q65P3K.cn.phyar.SeeSee .Then just respring and you should be good to go now..
    Last edited by Jdot1224; 2012-01-23 at 11:04 AM.

  19. The Following User Says Thank You to Jdot1224 For This Useful Post:

    Daniel212 (2012-01-23)

  20. #4759
    Metro UI Enthusiast EndFinity's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Salzburg, Austria
    Posts
    1,012
    Thanks
    295
    Thanked 2,350 Times in 506 Posts

    Quote Originally Posted by might01 View Post
    The final release has a bug where after you run a few of your apps then half of the tiles disappear when you go back to the home screen from an active app window. Sad. I'll stick with the beta version for now. I don't have a 4s and have no plans of getting one. From the looks of things the 3.0 release would be 4s friendly only as well. Ohh well.
    Just came across that. I'll try to fix that in the release with the calendar features

  21. #4760
    My iPhone is a Part of Me Daniel212's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    548
    Thanks
    197
    Thanked 132 Times in 106 Posts

    Quote Originally Posted by Jdot1224 View Post
    Lol! No problem you need to rename the folder to 2224Q65P3K.cn.phyar.SeeSee .Then just respring and you should be good to go now..
    Thanks man, you really help big time for me even it's simply for you, lol this theme feels complete to me but in End keeps on bringing more to it. Lol, just curious what is this theme missing from the actually phone itself? I never experience the WP7, so I don't know much. Only thing i could think of is the apps being like it. We have the ck, launch animations, real deal tiles I think, lol lockscreen, UI theme, what else?

Page 238 of 417 FirstFirst ... 138188228236237238239240248288338 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •