Page 317 of 778 FirstFirst ... 217267307315316317318319327367417 ... LastLast
Results 6,321 to 6,340 of 15544

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: [RELEASE] iNitsua Z Twilight 3volution ~ K.Nitsua & Barsoverbeats

  1. #6321
    Quote Originally Posted by Waverley73 View Post
    Tried that & resprung, middle of LS is still just black.
    What firmware are you on?

  2. The Following User Says Thank You to barsoverbeats For This Useful Post:

    Waverley73 (2011-07-23)

  3. #6322
    Master Modder Waverley73's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Through The Never, Australia
    Posts
    3,391
    Thanks
    3,956
    Thanked 8,931 Times in 2,290 Posts

    Quote Originally Posted by barsoverbeats View Post
    What firmware are you on?
    4.3.3
    Twitter Link: @Waverley73........My Mods: -Click Here- ......

  4. #6323




    Safari
    Attached Files Attached Files

  5. The Following 16 Users Say Thank You to Darkness777 For This Useful Post:

    barsoverbeats (2011-07-23), blinden76 (2011-07-23), chevymusclecar (2011-07-23), chg128 (2011-07-23), crochunter84 (2011-07-29), dakkota (2011-07-23), Dexy88 (2011-07-23), elilab (2011-07-23), GMG450 (2011-07-23), Hunchkey (2011-07-23), jayeshb (2011-07-23), mkeric1 (2011-07-23), rine5 (2011-07-23), Sweman (2011-07-23), The_Durben (2011-07-23), Waverley73 (2011-07-23)

  6. #6324
    Quote Originally Posted by Waverley73 View Post
    4.3.3
    Saw your answer above. K did also add support for the CPBitmapConv tweak. What this does is converts the CPBitmap file that iOS now uses instead of the old JPG it used to use. install the following repo http://cydia.myrepospace.com/DarkWeaver/ then install the CPBitmapConv and then get the photo from the camera roll, and respring
    Last edited by barsoverbeats; 2011-07-23 at 02:22 PM.

  7. The Following 9 Users Say Thank You to barsoverbeats For This Useful Post:

    blinden76 (2011-07-23), chg128 (2011-07-23), Darkness777 (2011-07-23), Darrenrooster (2011-07-23), Dexy88 (2011-07-23), DrAgNbOi (2011-07-24), Sweman (2011-07-23), The_Durben (2011-07-23), Waverley73 (2011-07-23)

  8. #6325
    Master Modder Waverley73's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Through The Never, Australia
    Posts
    3,391
    Thanks
    3,956
    Thanked 8,931 Times in 2,290 Posts

    Quote Originally Posted by barsoverbeats View Post
    hmmmm that makes no sense. You did respiring afterward right?
    Sure did. Dunno what's going on mate. Is it working for anyone else?
    Twitter Link: @Waverley73........My Mods: -Click Here- ......

  9. The Following User Says Thank You to Waverley73 For This Useful Post:

    Darkness777 (2011-07-23)

  10. #6326
    Nice Update. :-) like the new UiImages - Popup Alert Background and Battery!! Nice. Good work.
    iPhone 6+ - 8.1
    Jailbreak

  11. The Following User Says Thank You to Hasiphone For This Useful Post:

    Darkness777 (2011-07-23)

  12. #6327
    Master Modder Waverley73's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Through The Never, Australia
    Posts
    3,391
    Thanks
    3,956
    Thanked 8,931 Times in 2,290 Posts

    Quote Originally Posted by barsoverbeats View Post
    Saw your answer above. K did also add support for the CPBitmapConv tweak. What this does is converts the CPBitmap file that iOS now uses instead of the old JPG it used to use. install the following repo DarkWeaver's Repository - MyRepoSpace.com then install the CPBitmapConv and then get the photo from the camera roll, and respring
    OK, have done that and then picked a pic in the camera roll, resprung. Now the pic flashes up for maybe half a second, then the middle bit is blank like before..... weird mate. lol
    Twitter Link: @Waverley73........My Mods: -Click Here- ......

  13. The Following User Says Thank You to Waverley73 For This Useful Post:

    Darkness777 (2011-07-23)

  14. #6328
    "The Chuck Bass of Theming" k.nitsua's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Merced, CA
    Posts
    4,422
    Thanks
    1,761
    Thanked 19,217 Times in 2,596 Posts

    Quote Originally Posted by Waverley73 View Post
    OK, have done that and then picked a pic in the camera roll, resprung. Now the pic flashes up for maybe half a second, then the middle bit is blank like before..... weird mate. lol
    Which lock are you trying to use?

    Maybe I messed up on the z-index
    of one of them.
    #eli7e revived me

  15. The Following 6 Users Say Thank You to k.nitsua For This Useful Post:

    chevymusclecar (2011-07-23), chg128 (2011-07-23), Darkness777 (2011-07-23), Dexy88 (2011-07-23), jayeshb (2011-07-23), Waverley73 (2011-07-23)

  16. #6329
    Master Modder Waverley73's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Through The Never, Australia
    Posts
    3,391
    Thanks
    3,956
    Thanked 8,931 Times in 2,290 Posts

    Quote Originally Posted by k.nitsua View Post
    Which lock are you trying to use?

    Maybe I messed up on the z-index
    of one of them.
    I've tried a couple. Firstly the S-LS+ then the T-LS. The pic disappears as soon as the time loads on both of those.

    EDIT: Just tried the other two on iFile webviewer and they are doing the same thing.
    Last edited by Waverley73; 2011-07-23 at 02:43 PM.
    Twitter Link: @Waverley73........My Mods: -Click Here- ......

  17. #6330
    Livin the iPhone Life roman3001's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1,592
    Thanks
    308
    Thanked 730 Times in 444 Posts

    I have the second update today, what is the difference of both?

  18. #6331




    Calculator
    Attached Files Attached Files

  19. The Following 13 Users Say Thank You to Darkness777 For This Useful Post:

    blinden76 (2011-07-23), chevymusclecar (2011-07-23), chg128 (2011-07-23), dakkota (2011-07-23), Dexy88 (2011-07-23), elilab (2011-07-23), GMG450 (2011-07-23), jayeshb (2011-07-23), King_O_Hill (2011-08-09), mkeric1 (2011-07-23), rine5 (2011-07-23), Sweman (2011-07-23), The_Durben (2011-07-23)

  20. #6332
    "The Chuck Bass of Theming" k.nitsua's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Merced, CA
    Posts
    4,422
    Thanks
    1,761
    Thanked 19,217 Times in 2,596 Posts

    Quote Originally Posted by Waverley73 View Post
    I've tried a couple. Firstly the S-LS+ then the T-LS. The pic disappears as soon as the time loads on both of those.

    EDIT: Just tried the other two on iFile webviewer and they are doing the same thing.
    Reinstall them. They all work fine for me. Delete your current folders and reinstall them.

    I also double-checked the code and the z-index are all the same and correct. Weird error you're having. Hm.

    Lockscreen hierarchy is the following:

    - Default.png (SSH)
    - Converted-LockBackground.jpg (CPBitmapConv)
    - LockBackground Thumbnails (Default thru Settings/Wallpaper/LockBackground)
    Last edited by k.nitsua; 2011-07-23 at 02:55 PM.
    #eli7e revived me

  21. The Following 12 Users Say Thank You to k.nitsua For This Useful Post:

    blinden76 (2011-07-23), chg128 (2011-07-23), cukhiem (2011-07-23), Darkness777 (2011-07-23), Darrenrooster (2011-07-23), Dexy88 (2011-07-23), elilab (2011-07-23), GMG450 (2011-07-23), JLKeo (2011-07-23), rumcajs (2011-07-23), The_Durben (2011-07-23), Waverley73 (2011-07-23)

  22. #6333
    Master Modder Waverley73's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Through The Never, Australia
    Posts
    3,391
    Thanks
    3,956
    Thanked 8,931 Times in 2,290 Posts

    Quote Originally Posted by k.nitsua View Post
    Reinstall them. They all work fine for me. Delete your current folders and reinstall them.

    I also double-checked the code and the z-index are all the same and correct. Weird error you're having. Hm.
    No worries. Will do that now and see how it goes.
    Twitter Link: @Waverley73........My Mods: -Click Here- ......

  23. #6334
    Anyone got a slider that will go with this theme? Or got skills to make one? I don't use lockscreens as I keep lockinfo on mine. Getting old seeing the stock slider all the time.

  24. #6335




    Focusoid
    Attached Files Attached Files

  25. The Following 10 Users Say Thank You to Darkness777 For This Useful Post:

    blinden76 (2011-07-23), chevymusclecar (2011-07-23), chg128 (2011-07-23), cukhiem (2011-07-23), Dexy88 (2011-07-23), elilab (2011-07-23), jayeshb (2011-07-23), King_O_Hill (2011-08-09), rumcajs (2011-07-23), Sweman (2011-07-23)

  26. #6336
    Master Modder Waverley73's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Through The Never, Australia
    Posts
    3,391
    Thanks
    3,956
    Thanked 8,931 Times in 2,290 Posts

    Quote Originally Posted by k.nitsua View Post
    Reinstall them. They all work fine for me. Delete your current folders and reinstall them.

    I also double-checked the code and the z-index are all the same and correct. Weird error you're having. Hm.

    Lockscreen hierarchy is the following:

    - Default.png (SSH)
    - Converted-LockBackground.jpg (CPBitmapConv)
    - LockBackground Thumbnails (Default thru Settings/Wallpaper/LockBackground)
    If I use Default.png it works perfectly. I tried deleting all the lockscreens and re-downloading via Cydia but the camera roll pic still disappears as soon as the time loads. Could it be because I have purchased the photoalbums+ app (tweak via Cydia that allows me to add folders in my camera roll)? The pics I am using are in the normal camera roll folder but maybe that tweak is messing with it somehow?
    Twitter Link: @Waverley73........My Mods: -Click Here- ......

  27. The Following User Says Thank You to Waverley73 For This Useful Post:

    Darkness777 (2011-07-23)

  28. #6337
    I just got the update in cydia but I don't have any LS s in winterboard?

    Edit: nevermind, just realized it is now a separate file in cydia

    Bars that new more detailed UI that you said your "cooking up" is it the same as the buttons when changing the wallpaper? Because those buttons look different and completely awesome!
    Last edited by SnowLeo; 2011-07-23 at 03:17 PM.

  29. #6338
    "The Chuck Bass of Theming" k.nitsua's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Merced, CA
    Posts
    4,422
    Thanks
    1,761
    Thanked 19,217 Times in 2,596 Posts

    Quote Originally Posted by sargd66 View Post
    Anyone got a slider that will go with this theme? Or got skills to make one? I don't use lockscreens as I keep lockinfo on mine. Getting old seeing the stock slider all the time.
    Sliders have already been made. Check the update.

    Quote Originally Posted by Waverley73 View Post
    If I use Default.png it works perfectly. I tried deleting all the lockscreens and re-downloading via Cydia but the camera roll pic still disappears as soon as the time loads. Could it be because I have purchased the photoalbums+ app (tweak via Cydia that allows me to add folders in my camera roll)? The pics I am using are in the normal camera roll folder but maybe that tweak is messing with it somehow?
    I'll look into it. Camera roll images work perfectly for me. Anyone else having this issue?
    Last edited by k.nitsua; 2011-07-23 at 03:20 PM.
    #eli7e revived me

  30. The Following 2 Users Say Thank You to k.nitsua For This Useful Post:

    blinden76 (2011-07-23), Darkness777 (2011-07-23)

  31. #6339
    Quote Originally Posted by k.nitsua View Post
    Sliders have already been made. Check the update.
    I can't find them then. Only thing I found is the animated lockscreens and springboard?

  32. #6340
    Could someone upload a date widget that appers above the dock please. The one with the numeric date with the days.
    Possibly by a zip and not mediafire. All those file sharing sites are for some reason blocked in china

Page 317 of 778 FirstFirst ... 217267307315316317318319327367417 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •