Page 2703 of 2938 FirstFirst ... 1703220326032653269327012702270327042705271327532803 ... LastLast
Results 54,041 to 54,060 of 58759

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Elite PRO HD [ RELEASE ]

  1. #54041
    My iPhone is a Part of Me Lito1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville,Ky
    Posts
    525
    Thanks
    791
    Thanked 679 Times in 295 Posts

    Quote Originally Posted by companyboss View Post
    Did you try other themes too? Are they showing same trouble?
    They are fine bruh..... I've saved the icons in all different ways and but there is something else ima try but dang this is crazy lol like I said its just the AppStore icons doing that

    Quote Originally Posted by companyboss View Post
    Did you try other themes too? Are they showing same trouble?
    or Take out that SB mod. If the theme itself is fine, it must be the mod you are using now then.
    That's just a iwidget and I did that too lol

  2. #54042
    OK.
    delete whole theme(EPHD), reinstall from the repo.
    or this is what I would do. Make a back up for whole theme folder. and remove winterboard.
    Re-install winterboard, Re-install EPHD from the "REPO"

    Have you tried that too?

  3. #54043
    My iPhone is a Part of Me Lito1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville,Ky
    Posts
    525
    Thanks
    791
    Thanked 679 Times in 295 Posts

    Quote Originally Posted by companyboss View Post
    OK.
    delete whole theme(EPHD), reinstall from the repo.
    or this is what I would do. Make a back up for whole theme folder. and remove winterboard.
    Re-install winterboard, Re-install EPHD from the "REPO"

    Have you tried that too?
    Done that to bruh

  4. #54044
    Quote Originally Posted by Lito1 View Post
    Done that to bruh
    WOW....
    It is real pain in the ***...isn't it?
    Did you skip the church last weekend or something???
    What did you do wrong??

    One last option......
    I know it is universally painful but...
    Could I just suggest you...
    "Dude, restore you phone and jailbreak again"

    AH...
    What about iwidgets.
    Have you removed and checked your status too?
    Without iwidgets, still showing same problem?

    Or...take off everything.
    and turn on one by one.
    I don't know how many mods and widgets you are using now. just take em off everything and turn it on one by one
    Last edited by companyboss; 2012-08-08 at 09:20 AM.

  5. The Following User Says Thank You to companyboss For This Useful Post:

    EricB78 (2012-08-08)

  6. #54045
    My iPhone is a Part of Me Lito1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville,Ky
    Posts
    525
    Thanks
    791
    Thanked 679 Times in 295 Posts

    Quote Originally Posted by companyboss View Post
    WOW....
    It is real pain in the ***...isn't it?
    Did you skip the church last weekend or something???
    What did you do wrong??

    One last option......
    I know it is universally painful but...
    Could I just suggest you...
    "Dude, restore you phone and jailbreak again"

    AH...
    What about iwidgets.
    Have you removed and checked your status too?
    Without iwidgets, still showing same problem?

    Or...take off everything.
    and turn on one by one.
    I don't know how many mods and widgets you are using now. just take em off everything and turn it on one by one
    Lol nah I made it to church bruh .... It just has something to do with framed icons but I'm almost home and I'll go at it again

  7. #54046
    Quote Originally Posted by lito1 View Post
    lol nah i made it to church bruh .... It just has something to do with framed icons but i'm almost home and i'll go at it again
    good luck

  8. #54047
    My iPhone is a Part of Me Lito1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville,Ky
    Posts
    525
    Thanks
    791
    Thanked 679 Times in 295 Posts

    Quote Originally Posted by companyboss View Post
    good luck
    I know right

  9. #54048
    Theme Supporter TaJr12's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pennsville, New Jersey, United States
    Posts
    1,231
    Thanks
    4,420
    Thanked 2,906 Times in 905 Posts

    Quote Originally Posted by Lito1 View Post
    I know right
    Can you post a updated screen shot with problem you are having?

  10. The Following User Says Thank You to TaJr12 For This Useful Post:

    Lito1 (2012-08-08)

  11. #54049
    Used to face a similar problem with the carbonX theme. Not sure if it's same to your case, but you might want to check this out
    Black background behind icons - CarbonX Pro - Elegant and stylish theme for your iPhone 4/4S!

  12. The Following 2 Users Say Thank You to ahh_boi For This Useful Post:

    EricB78 (2012-08-08), Lito1 (2012-08-08)

  13. #54050
    My iPhone is a Part of Me Lito1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville,Ky
    Posts
    525
    Thanks
    791
    Thanked 679 Times in 295 Posts

    Quote Originally Posted by tajr12 View Post
    Can you post a updated screen shot with problem you are having?
    Here ya go tajr12...... Notice the Pandora app.....

    Quote Originally Posted by ahh_boi View Post
    Used to face a similar problem with the carbonX theme. Not sure if it's same to your case, but you might want to check this out
    Black background behind icons - CarbonX Pro - Elegant and stylish theme for your iPhone 4/4S!

    Bout to read up on this real quick tanx bruh
    Last edited by Lito1; 2012-08-08 at 03:02 PM.

  14. #54051
    Used to face a similar problem with the carbonX theme. Not sure if it's same to your case, but you might want to check this out
    Black background behind icons - CarbonX Pro - Elegant and stylish theme for your iPhone 4/4S!

  15. The Following User Says Thank You to ahh_boi For This Useful Post:

    Lito1 (2012-08-08)

  16. #54052
    My iPhone is a Part of Me Lito1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville,Ky
    Posts
    525
    Thanks
    791
    Thanked 679 Times in 295 Posts

    Quote Originally Posted by ahh_boi View Post
    Used to face a similar problem with the carbonX theme. Not sure if it's same to your case, but you might want to check this out
    Black background behind icons - CarbonX Pro - Elegant and stylish theme for your iPhone 4/4S!
    Just read about it............. funny tho ive got that theme and never once had a problem with the icons in it lol but in this one i just looked into the EPHD theme mobileframeworks folder and it had another framework zip in it and i unzipped and replaced the other with those and the black background went away but it left a frame around the icons now ??? scratching my head

  17. #54053
    Theme Supporter TaJr12's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Pennsville, New Jersey, United States
    Posts
    1,231
    Thanks
    4,420
    Thanked 2,906 Times in 905 Posts

    Quote Originally Posted by Lito1 View Post
    Just read about it............. funny tho ive got that theme and never once had a problem with the icons in it lol but in this one i just looked into the EPHD theme mobileframeworks folder and it had another framework zip in it and i unzipped and replaced the other with those and the black background went away but it left a frame around the icons now ??? scratching my head
    Do you have summerboard enabled in your winterboard? Also do you have any tweaks running that can shrink icons link springtomize2 or shrink if so make sure that feature is turned off. if you look at your icons side by side the pandora looks shrunk.

  18. #54054
    My iPhone is a Part of Me Lito1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville,Ky
    Posts
    525
    Thanks
    791
    Thanked 679 Times in 295 Posts

    Problem solved with a quick fix and shoulda thunk it lol....... Apparently inside of the main EPHDios5 theme's mobileiconframeworks there are a few elements missing from it so I went to the frameless icon theme and copied what wasn't in the main and dropped them in there and voila.... Thanks a bunch for all that were helping me solve this brain fart problem that I should've thought about in the 1st place..... .

  19. The Following User Says Thank You to Lito1 For This Useful Post:

    trung111pro (2012-08-09)

  20. #54055
    Quote Originally Posted by Lito1 View Post
    Problem solved with a quick fix and shoulda thunk it lol....... Apparently inside of the main EPHDios5 theme's mobileiconframeworks there are a few elements missing from it so I went to the frameless icon theme and copied what wasn't in the main and dropped them in there and voila.... Thanks a bunch for all that were helping me solve this brain fart problem that I should've thought about in the 1st place..... .
    Sure it was mobileicons.framework problem.
    Glad you got your phone back in full health.

  21. #54056
    My iPhone is a Part of Me Lito1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Louisville,Ky
    Posts
    525
    Thanks
    791
    Thanked 679 Times in 295 Posts

    Quote Originally Posted by companyboss View Post
    Sure it was mobileicons.framework problem.
    Glad you got your phone back in full health.
    Yes sir that was it I even just changed a few more icons and not a problem at all.....

  22. #54057
    iPhone? More like MyPhone .ZIP's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Anaheim, California, United States
    Posts
    111
    Thanks
    55
    Thanked 87 Times in 33 Posts

    Quote Originally Posted by dark.knight View Post
    Download uploadr , and paste ur link in this command
    None of those apps are even necessary, if you hit "share" in Preview Maker then select "Upload to Imageshack", you will see the option to copy either the "Raw URL" (for showing friends through mms and such) or "Forum URL" (I don't think I need to explain what this one is for -_-) . Then just paste it and put your witty/clever caption below it

  23. The Following User Says Thank You to .ZIP For This Useful Post:

    ahh_boi (2012-08-08)

  24. #54058
    Quote Originally Posted by Lito1 View Post
    Yes sir that was it I even just changed a few more icons and not a problem at all.....
    Good for you!

  25. #54059
    Quote Originally Posted by thetimster4 View Post
    Hey Chevy. I want to know is there any way you can make the forecast the same in both displays. They both have the correct temp and all but the pictures are different. is there a way i can change the config.js so they both will be running the same weather pic? just asking
    What do you mean?

  26. The Following User Says Thank You to chevymusclecar For This Useful Post:

    King_O_Hill (2012-08-08)

  27. #54060
    Livin the iPhone Life T76's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Boston,Tampa
    Posts
    1,833
    Thanks
    1,864
    Thanked 796 Times in 494 Posts

    @Chevy

    have a question? your speingboard widget,do i have to install wallpaper,jep thingy and set the wallpaper from setting to show the background,thanks

Page 2703 of 2938 FirstFirst ... 1703220326032653269327012702270327042705271327532803 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •