Page 50 of 110 FirstFirst ... 40484950515260100 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 2183

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: ..• iElegance •.. •PRO•

  1. #981
    Green Apple e-oni's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    47
    Thanks
    2
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    Quote Originally Posted by Leviathan2201 View Post
    I have the same problem i use T-Mobile Austria



    could you PLEASE give me your edited icons for sbsettings they look great, althought the original from bars also look great but the on off thing is what i need?

    Is there any chance to receive them?

    Greets

    Extract attached rar and copy "com.apple.TMobile_at" to "Bundles" folder inside your PRO.theme and respring.

    Oni
    Attached Files Attached Files
    Last edited by e-oni; 2009-07-23 at 12:35 PM.

  2. The Following User Says Thank You to e-oni For This Useful Post:

    Leviathan2201 (2009-07-23)

  3. #982
    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    Extract 3G.rar copy the extracted folder "com.apple.Hutchison_au" inside your PRO.Theme into the folder bundles. Respring. Hope it´ll work cause I don´t know If I took the right carrier for you

    Oni
    Thx for help but after i extract, i check the image and it shows "AT&T" im not sure that you got my message correct cuz what i need is "iElegance" word not "AT&T"

    Or mayb im wrong, im confused. @[email protected]

    EDIT: I give it a try anyway, doesnt work >_<
    Last edited by vosszaa; 2009-07-23 at 12:50 PM.

  4. #983
    Green Apple Leviathan2201's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Austria, Vienna
    Posts
    80
    Thanks
    65
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    Will have to wait if Bars is giving me the permission to post it.

    Oni

    ok i will wait and hope that he will allow it!



    THX for the moment

  5. #984
    Green Apple e-oni's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    47
    Thanks
    2
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    Quote Originally Posted by vosszaa View Post
    Thx for help but after i extract, i check the image and it shows "AT&T" im not sure that you got my message correct cuz what i need is "iElegance" word not "AT&T"

    Or mayb im wrong, im confused. @[email protected]

    EDIT: I give it a try anyway, doesnt work >_<
    Oops,

    please try this one.

    Oni
    Attached Files Attached Files

  6. #985
    Green Apple e-oni's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    47
    Thanks
    2
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    Quote Originally Posted by Leviathan2201 View Post
    ok i will wait and hope that he will allow it!



    THX for the moment
    Please redownload your Carrier Logo.

    Oni
    Attached Files Attached Files

  7. The Following User Says Thank You to e-oni For This Useful Post:

    Leviathan2201 (2009-07-23)

  8. #986
    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    Oops,

    please try this one.

    Oni
    Still doesnt work >_<

    FYI: Originally, I dont have "com.apple.Hutchison_au" folder in "PRO.theme/Bundles"

  9. #987
    Green Apple e-oni's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    47
    Thanks
    2
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    Quote Originally Posted by vosszaa View Post
    Still doesnt work >_<

    FYI: Originally, I dont have "com.apple.Hutchison_au" folder in "PRO.theme/Bundles"
    Please copy the FOLDER "com.apple.Hutchison_au" inside the Bundles folder of your PRO Theme.

    Oni

  10. #988
    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    Please copy the FOLDER "com.apple.Hutchison_au" inside the Bundles folder of your PRO Theme.

    Oni
    I did, I did copy it over and respring and nothing changed.

    I just telling you that originally i dont have that folder in PRO.theme that's all. Cuz i dunno, it might involve with the default carrier that you were curious before.

    If i dont have that folder in the first place then the folder that you give me mayb is not the default carrier folder, you know what i mean?

    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    Hope it´ll work cause I don´t know If I took the right carrier for you

    Oni
    Last edited by vosszaa; 2009-07-23 at 01:19 PM.

  11. #989
    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    Will have to wait if Bars is giving me the permission to post it.

    Oni
    Permission granted Please give credit where its due

  12. The Following 2 Users Say Thank You to barsoverbeats For This Useful Post:

    Leviathan2201 (2009-07-23), radarlove63 (2009-07-24)

  13. #990
    Green Apple e-oni's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    47
    Thanks
    2
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    Here we go.....

    Have fun using this SBSettings Theme.

    Oni
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -sb.png  
    Attached Files Attached Files

  14. The Following User Says Thank You to e-oni For This Useful Post:

    Leviathan2201 (2009-07-23)

  15. #991
    Green Apple e-oni's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    47
    Thanks
    2
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    Quote Originally Posted by vosszaa View Post
    I did, I did copy it over and respring and nothing changed.

    I just telling you that originally i dont have that folder in PRO.theme that's all. Cuz i dunno, it might involve with the default carrier that you were curious before.

    If i dont have that folder in the first place then the folder that you give me mayb is not the default carrier folder, you know what i mean?
    Is your Pro Carrier script activated in Winterboard? Must be disabled.

    Oni

  16. #992
    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    Is your Pro Carrier script activated in Winterboard? Must be disabled.

    Oni
    Ok, The folder is copied over. The PRO Carrier Script is "DISABLED" and has been moved below the PRO theme.

    Still doesnt work...

    I think imma cry now..

    Bars.. any word?

  17. #993
    Green Apple Leviathan2201's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Austria, Vienna
    Posts
    80
    Thanks
    65
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    Here we go.....

    Have fun using this SBSettings Theme.

    Oni
    Thank you i will SSh it onto my phone when iam at home after work!

    Greetz

    Hey bars i have one question since i have the theme i have a rapid battery loss, i have to admit that my battery was really weak already before i used the theme but, would it help to reduce battery loss, if i delete all icons i duno ned for my phone because i dont have those apps???

    Greetz
    Last edited by Leviathan2201; 2009-07-23 at 01:39 PM. Reason: Automerged Doublepost

  18. #994
    Green Apple e-oni's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    47
    Thanks
    2
    Thanked 18 Times in 16 Posts

    Quote Originally Posted by vosszaa View Post
    Ok, The folder is copied over. The PRO Carrier Script is "DISABLED" and has been moved below the PRO theme.

    Still doesnt work...

    I think imma cry now..

    Bars.. any word?
    As I said I don´t know If I picked the right folder for your carrier as it seems not to be an official carrier. Maybe you should activate the Pro Script again then download "Make it Mine" from Cydia and change your Carrier name to ATT with it. Should also do the trick.

    Just found this post -> 3 Carrier Bundle for iPhone - Andrew Harrison

    Maybe this it how to get it working

    Oni
    Last edited by e-oni; 2009-07-23 at 02:04 PM.

  19. #995
    BTW, thx for the ielegance PRO Sb theme. Very nice theme indeed.

  20. #996
    the word "slide to U" still visible, hanging half of the lockscreen"

    i found this problem when i change my region format to "Indonesia"
    when i get my region to "United Stated" or "United Kingdom" the problem does not appear

    fyi : i only try change the region from "Indonesia" to US and UK only, i don't know if the other region have the same problem too


    thanks

    Last edited by YacsSOCA; 2009-07-23 at 01:59 PM.

  21. #997
    Green Apple Leviathan2201's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Austria, Vienna
    Posts
    80
    Thanks
    65
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Quote Originally Posted by YacsSOCA View Post
    the word "slide to U" still visible, hanging half of the lockscreen"

    i found this problem when i change my region format to "Indonesia"
    when i get my region to "United Stated" or "United Kingdom" the problem does not appear

    fyi : i only try change the region from "Indonesia" to US and UK only, i don't know if the other region have the same problem too


    thanks

    I had that Problem also do you have checked in winterboard the order if the different themes i have:

    1.) Volume Boost 3.0 (just for info hast nothing to do with it)
    2.) PRO SLIDER
    3.) PRO
    4.) Supreme Prefs 3.0 (just for info hast nothing to do with it)
    5.) PRO LockScreen
    6.)PRO Script Carrier
    etc...
    .........
    ............

    WITH THAT ORDER I HAVE NO SLIDE TOP UNLOCK PROBLEM AT THE LOCKSCREEN OR ANYWHERE ELSE

  22. #998
    Quote Originally Posted by Leviathan2201 View Post
    I had that Problem also do you have checked in winterboard the order if the different themes i have:

    1.) Volume Boost 3.0 (just for info hast nothing to do with it)
    2.) PRO SLIDER
    3.) PRO
    4.) Supreme Prefs 3.0 (just for info hast nothing to do with it)
    5.) PRO LockScreen
    6.)PRO Script Carrier
    etc...
    .........
    ............

    WITH THAT ORDER I HAVE NO SLIDE TOP UNLOCK PROBLEM AT THE LOCKSCREEN OR ANYWHERE ELSE
    i had checked winterboad like this order:
    1. PRO SLIDER
    2. PRO

    the problem still occured, but if I change the region format to "United States", the problem does'nt appear
    thanks

  23. #999
    Quote Originally Posted by e-oni View Post
    As I said I don´t know If I picked the right folder for your carrier as it seems not to be an official carrier. Maybe you should activate the Pro Script again then download "Make it Mine" from Cydia and change your Carrier name to ATT with it. Should also do the trick.

    Just found this post -> 3 Carrier Bundle for iPhone - Andrew Harrison

    Maybe this it how to get it working

    Oni
    The MakeItMine trick doesnt work and that post u found doesnt work either. Sigh.. i give up now..

    I think i can live with it..

    Thx so much for trying anyway.. thank you

  24. #1000
    Quote Originally Posted by YacsSOCA View Post
    the word "slide to U" still visible, hanging half of the lockscreen"

    i found this problem when i change my region format to "Indonesia"
    when i get my region to "United Stated" or "United Kingdom" the problem does not appear

    fyi : i only try change the region from "Indonesia" to US and UK only, i don't know if the other region have the same problem too


    thanks

    You can download any slider theme in cydia and enable it ABOVE PRO in winterboard. I will be updating the slider within a week in order to solve this "issue"

  25. The Following User Says Thank You to barsoverbeats For This Useful Post:

    YacsSOCA (2009-07-23)

Page 50 of 110 FirstFirst ... 40484950515260100 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •