Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 40 of 40

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Installer 4 SOURCES

  1. #21
    so it's out of beta and lets you add sources now?

    over the weekend, mine wouldnt let me add sources but download stuff

  2. #22
    Quote Originally Posted by joeg679 View Post
    none of those work.
    I just checked, they still work fine for me.
    Anyone else?

  3. #23
    Retired Moderator stlcaddie's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Saint Louis, MO
    Posts
    1,088
    Thanks
    140
    Thanked 128 Times in 90 Posts

    some work here and there....you might have to delete the ones that aint working and reinstall them ( SOURCES ). It's a installer bug and there working on it.

  4. #24
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    "Unable to decode source at http://a27dev.com/installer/repo" is the message I get when trying to add new sources (web address matches each error for respective sources)

  5. #25
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    sd
    Posts
    1,084
    Thanks
    8
    Thanked 99 Times in 79 Posts

    you guys are forgetting the / at the end. its necessary so try to add it again with the / at the end
    1.1.1>1.1.2>1.1.4>2.0>2.1>2.2>3.1>3.1.2 blackra1n'd

    waitin on my white iphone 4

  6. #26
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    I did not mistype the repo address on the phone... just on the post. I've tried 3 different sources...

  7. #27
    iPhone? More like MyPhone whateverman24791's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Earth
    Posts
    277
    Thanks
    26
    Thanked 227 Times in 166 Posts

    this may be a little off topic but i previoulsy installed b2 and now when i try to install b4 it keeps saying beta2 after i restart. all i do it replace installer app with a beta 4 file, yes to all, then go into putty and chmod -R 777 /Applications/Installer.app......then chmod a+srx /Applications/Installer.app/Installer....then change skythe to 0755 and reboot, still nothing


    i searched around for this problem but i cant find it and you guys might be able to help

  8. #28
    This ones works just take off the last slash

    http://a27dev.com/installer/repo

  9. #29
    iPhone? More like MyPhone marys25's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    SoFLA
    Posts
    118
    Thanks
    21
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Quote Originally Posted by Poseidon79 View Post
    "Unable to decode source at http://a27dev.com/installer/repo" is the message I get when trying to add new sources (web address matches each error for respective sources)
    same for me...but not for that souce..for these vv


    ipodtouchdude: http://karldj.co.uk/installer/
    iModZone: Installer 4.0 Repository
    Clubifone: Installer 4.0 Repository
    Sendowski: iphone-notes.de*|*Another iPhone Site - News, Tutorials, Apps & Co.
    and i've tried to add them like 5 times and when it refreshes it said "unable to decode source" at this pointing since i've been able to upload some sources and not other i'm starting to think it's the sources's repo host that isn't working
    Last edited by Dash-2; 2008-08-13 at 12:10 PM. Reason: removed warez

  10. #30
    My iPhone is a Part of Me nycdiplomat's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    The big apple
    Posts
    573
    Thanks
    51
    Thanked 53 Times in 37 Posts

    Quote Originally Posted by pottyvick View Post
    This ones works just take off the last slash

    http://a27dev.com/installer/repo
    it worked for me with the "/" on the end of the source
    waiting on my iPhone 6+

  11. #31
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Miami, FL
    Posts
    140
    Thanks
    12
    Thanked 98 Times in 22 Posts

    I would like to suggest to the Installer developers that maybe they should consider creating a policy for the installer where it wont let you add a source if its invalid, no supported or the link is incorrect.
    Apparently it does let you add whatever source but then it'll just keep on give you the unable to decode error.

    I have a whole bunch of sources in the App yet the things that i can download are very few.

  12. #32
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Miami, FL
    Posts
    140
    Thanks
    12
    Thanked 98 Times in 22 Posts

    When i first added the sources below they worked. (as in refreshing that is cause i still couldnt download anything from them) but now after refreshing the sources i get the "unable to decode" error in all 3.

    I've tried with the "/" and without it but the same issue.

    Installer 4.0 Repository

    http://repo/gafoogle.com

    http://karldj.co.uk/installer

  13. #33
    Was having problems too.
    Manage to add
    http://i2.handheld.com.vn (Remove the last "/")
    http://a27dev.com/installer/repo (Remove the last "/")
    http://www.clubifone.com/repo/(This one needs the last "/")

    Abras

  14. #34
    I created a wiki page so everyone can update =D

    List of All Installer 4 Sources - ModMyI - Wiki

  15. The Following 3 Users Say Thank You to Dash-2 For This Useful Post:

    Bleeditout2130 (2008-08-13), britcan (2008-08-13), marys25 (2008-08-13)

  16. #35

  17. #36
    Please remember:
    We do not allow warez or links that contain warez.
    This is the final warning.
    Any one else who posts links to a repo that has warez on it will get an infraction.

  18. #37
    Hi guys! I know, this post is somewhat dated, but i didn't find another related to this. I'm having some trouble refreshing sources, BOTH in Installer and Cydia, no matter wich source it is! After hitting the dead end several times, I've tried to do it on another wifi connection. For my surprise, it worked! After this, I've tried on yet another connection, but this time didn't worked. After some research, what I've came across is:

    * Both connections that didn't worked where college networks, with firewall and proxy acting as access controllers;
    * The only connection which worked was completely open;

    I don't have a wireless connection in my house, and here in Brazil we don't have as much hotspots as we'd liked, so it's hard for me to make more tests. But maybe someone with a home wifi or more access than me could check this out.

    Bye and thanks!
    Last edited by dwsmartins; 2008-08-28 at 03:13 AM. Reason: Baddly written english. Sorry!

  19. #38

  20. #39
    everyone try imod repo it great and get updated for premium members daily..love it

  21. #40

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •