I think I have the same problem as describe in this thread but I cant solve it.
When I try to install a new app or upgrade an existing one, (via Installer) it runs its course and then automatically returns to the iPhone home screen.

I try to rename RemotePackages.plist to RemotePackages.plist.old in directory var/root/Library/Installer but I recieved this message.

Command 'mv -f "RemotePackages.plist" "RemotePackages.plist.old"'
failed with return code 127 and error message
zsh: command not found: mv.


I try to do this with WinSCP, but I can't, why? and how can I do that?

I browse my iPhone and found error wich I recieved when i try to run Installer in directory /Applications/Installer.app/Installer with putty.

I recieved this message(I found log in this directory /var/logs/CrashReporter):

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>AutoSubmitted</key>
<true/>
<key>bug_type</key>
<string>109</string>
<key>description</key>
<string>Process: Installer [87]
Path: /Applications/Installer.app/Installer
Version: N/A (N/A)
Code Type: 0000000C (Native)
Effective UID: 0
Parent Process: SpringBoard [15]

Date/Time: 2008-06-10 23:02:24.143 +0200
OS Version: OS X 1.0.2 (1C28)
Report Version: 6

Exception Type: EXC_BREAKPOINT
Exception Codes: 0x00000001, 0xe7ffdefe
Crashed Thread: 0

Dyld Error Message:
Symbol not found: _GSSystemGetCapability
Referenced from: /Applications/Installer.app/AppTapp.framework/AppTapp
Expected in: /System/Library/Frameworks/GraphicsServices.framework/GraphicsServices

</string>
<key>displayName</key>
<string>Installer</string>
<key>name</key>
<string>Installer</string>
<key>os_version</key>
<string>OS X 1.0.2 (1C28)</string>
<key>system_ID</key>
<string></string>
<key>version</key>
<string>N/A (N/A)</string>
</dict>
</plist>

I'm in love with my iPhone, please help me to solve this