Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Sim Card: Searching.... fix?

  1. #1
    Default Sim Card: Searching.... fix?
    So I have a jailbroken 4.0 with baseband 5.14.02.
    It's not unlocked.

    when I put 3 different at&t sim card it, it just says Searching... on the top left. Never a signal.
    I tried restarting, network reset, and hard restart. No result.

    Does anyone else have this problem?


    -Thank you

  2. #2
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    Just wondering but why are you at 4.0 if you have 5.14.02 baseband? You may as well go to 4.1. If you are trying to use an official sim make sure you activate with itunes and not hacktivate with one of the jailbreaks.

  3. #3

  4. #4
    i bought the phone like that. :/

    I guess he jailbroke it at 4.1 and down to 4.0 iono if thats possible.

    So i just reset everything back to factory?

  5. #5
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    Ya you can go to 4.1 but you will have to do it manually (save your SHSH with tiny umbrella while 4.1 is still being signed). If you restore to 4.2.1 you will not be able to jailbreak yet.

  6. #6
    Ill restore it to 4.1.
    Do i really need yo save my SHSH?

    Im not keeping this phone. I wanna make it work before i sell it.

  7. #7
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    You really should save the SHSH. If not for you then for the next person. It only takes a few minutes. The Firmware Umbrella - TinyUmbrella

  8. #8
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Indianapolis
    Posts
    292
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    I have only ran into this prob once and it was when I tried to unlock a phone that couldn't be unlocked... Just uninstalled the unlock and it worked again
    iRepair Indy

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •