Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Only some apps have no audio on JBed iPhone 4 6.1?

  1. #1
    Default Only some apps have no audio on JBed iPhone 4 6.1?
    I have a jailbroken iPhone 4 with 6.1 that was JBed with Evasi0n.

    It never gave me any issue yet all of the sudden some apps such as InstaTV, Service Bell, & Hand Bell.

    Most other audio plays like when making cell calls, when listening to YouTube or AVPlayer.

    So I am not sure why the audio just randomly does work for some apps.

    Tried the trick of redoing the com.apple.iapd.plist but got no where.

    Also sometimes BT Mono now has issues putting the audio back to the speaker vs headset yet it always worked flawlessly before.

  2. #2
    So the apps worked previously but then suddenly stopped working?

    Do you have SHSH blobs saved for 6.1 so you can restore and re-jailbreak, then see if it's an issue?

  3. #3
    Default Yes
    Quote Originally Posted by EVO View Post
    So the apps worked previously but then suddenly stopped working?

    Do you have SHSH blobs saved for 6.1 so you can restore and re-jailbreak, then see if it's an issue?
    Yes, but I hoped to not take the route but maybe I will have no choice.

  4. #4
    Before you do that, make sure with iFaith, that the blobs you have are OK for restore.
    Last edited by bbrks; 2014-06-12 at 12:12 PM.

  5. #5
    Default Somewhat
    I through messing with the device found out it's all related to the Bluetooth Mono SBSettings Toggle.

    If I don't touch it, the phone works great, but if I turn it on, it works great, but have to reboot the phone to get sound back.

    It never did this before, so not sure what's totally wrong.

  6. #6
    Forget about it now, restore your phone to 7.1.1 and jailbreak it with Pangu....believe me, it's worth it.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •