Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone 3GS doesn't boot after "Clear all Content"

  1. #1
    Default iPhone 3GS doesn't boot after "Clear all Content"
    Hello,

    A friend of mine gave me a jailbrokeb 3GS iPhone and because all his info was there I decided to clean everything using the "Clear all Content" option.

    After this, the iPhone entered in a reboot loop and only showed Apple logo. After this I searched a lot on the Internet and tried lots of stuff and nothing seemed to work.

    I don't know which version of iOS he was running neither the baseband and sadly I didn't backup the phone to my computer. One of the things I did was using redsn0w to upload iOS 4.3.3. The process seemed ok but in the end I still have the apple logo and nothing more.

    I'm desperate to have the phone working but I don't know what else to do. Any help will be great.

    Thanks in advance.

  2. #2
    Retired Moderator iYeow's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    13,996
    Thanks
    76
    Thanked 2,764 Times in 2,652 Posts

    Never do a clear all contents , a restore is imminent.

  3. #3
    OK. Now I know it.

    But now I'm lost and I don't know how to restore it. I don't even have a backup on my computer because I didin't connect it before do this stupid clear...

  4. #4
    Retired Moderator iYeow's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    13,996
    Thanks
    76
    Thanked 2,764 Times in 2,652 Posts

    Have you used tiny umbrella before ?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •