Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: No signal anymore, offically unlocked

  1. #1
    Default No signal anymore, offically unlocked
    Hey, i got a issue with my iphone 4, there is no signal at all anymore, i can see the carrier tho. Its officially unlocked at a store when bought. I have tried everything from getting a new sim-card to recover it and installing multiple Ios:es on it, none of that worked :/ Any ideas on what i can do?

    Thanks!

    Last edited by azzkiikr; 2011-05-26 at 03:36 PM.

  2. #2
    Retired Moderator Orby's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Omicron Persei Eight
    Posts
    5,851
    Thanks
    42
    Thanked 699 Times in 594 Posts

    I'd start with resetting Network Settings (Settings -> General -> Reset) myself, but this behavior does not augur well, I'm afraid (assuming the network is known to have solid coverage in your area).

  3. #3
    Quote Originally Posted by orbyorb View Post
    I'd start with resetting Network Settings (Settings -> General -> Reset) myself, but this behavior does not augur well, I'm afraid (assuming the network is known to have solid coverage in your area).
    Well, ive tried that many times already, no result! :/ and yes, i never had problems with the signal before :P had full bars and everything. I wonder why my edge still works tho?

  4. #4
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Montreal, Quebec, Canada
    Posts
    500
    Thanks
    50
    Thanked 30 Times in 30 Posts

    Did you try toggling Airplane mode on and off? You still have a signal, it's just terribly weak... Try a hard-reset (hold power/sleep button and home button for 10 seconds and then let go). if the Airplane mode toggle doesn't work.
    If I helped you in any way, please click on the button!

  5. #5
    Quote Originally Posted by Jcbzr View Post
    Did you try toggling Airplane mode on and off? You still have a signal, it's just terribly weak... Try a hard-reset (hold power/sleep button and home button for 10 seconds and then let go). if the Airplane mode toggle doesn't work.
    Ye, ive tried toggle airplane mode on/off, no result there either and i did try hard-reset, nothing happend :/ I mean, ive never had problems with the signal before until now. I live in the capital city, i mean cmon :/

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •