Results 1 to 14 of 14

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iP3G 4.2.1 6.15 restore?

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default iP3G 4.2.1 6.15 restore?
    I have an iphone 3g with 6.15 baseband. Can anyone tell me how to restore this? I dont want to downgrade, just a fresh restore so im able to jb 4.2.1 with bb6.15 fresg. Thanks

    Sent from my iPhone using ModMyi

  2. #2
    iPhone Underground A3gOwner's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Underground
    Posts
    1,172
    Thanks
    2
    Thanked 117 Times in 110 Posts

    You need a custom ipsw you can use snowbreeze (windows) or pwnagetool (Mac) to make one just choose preserve baseband and create it.

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Ok trying it now. Thanks


    Sent from my iPhone using ModMyi

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    The iphone iphone could not be restored. An unknown error occured (2)... I used snowbreeze 2.2.1 and chose 4.2.1 and then baseband preservation mode. But i got that error in itunes. Any idea?


    Sent from my iPhone using ModMyi

  5. #5
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Guys i keep getting that error 2. Anyone know please?


    Sent from my iPhone using ModMyi

  6. #6
    iPhone Underground A3gOwner's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Underground
    Posts
    1,172
    Thanks
    2
    Thanked 117 Times in 110 Posts

    Try again using a different USB port on the computer.

  7. #7
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Will do...


    Sent from my iPhone using ModMyi

  8. #8
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Same. I get the iphone showing a snowbreeze icon but keep getting error 2 shortly after


    Sent from my iPhone using ModMyi

  9. #9
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    I need help big time. I cant restore a custom 4.2.1 firmware with 6.15 baseband, and i dont have any shsh blobs to downgrade. Someone please help


    Sent from my iPhone using ModMyi

  10. #10
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    I have itunes 10.2.2.12


    Sent from my iPhone using ModMyi

  11. #11
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Ive also tried ireb and redsn0w for dfu mode but keep getting the 2 error. Is there nothing i can possibly do?


    Sent from my iPhone using ModMyi

  12. #12
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Note: last step when using ireb it says to hold for 30sec but when it is 21secs it says i can now restore custom fw in itunes, same with redan0w. It says hold for 14secs but with 6 secs to go it says im in pwn dfu... Wtf?

    Please help me


    Sent from my iPhone using ModMyi

  13. #13
    iPhone? More like MyPhone l-awstraljan's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Malta
    Posts
    147
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Figured it out. Strange, i used simple mode in snowbreeze instead of the preservation mode and it worked :scratcheshead:

    No idea why it worked that way since i had bb 6.15.00


    Sent from my iPhone using ModMyi

  14. #14
    iPhone Underground A3gOwner's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Underground
    Posts
    1,172
    Thanks
    2
    Thanked 117 Times in 110 Posts

    Yeah snowbreeze seems kinda buggy. I may have had it wrong too tho. I use pwnagetool and don't mess with snowbreeze much.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •