Page 28 of 59 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1174

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: General Info for Jailbreaking iPhone 3GS, 4, & 4S

  1. #541
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    Use idetector to find out if you have new or old: iH8sn0w.com | Jailbreak your iPod touches and iPhones

    Quote Originally Posted by i.Annie View Post
    Maybe we should take a different route... Neil, try downloading f0recast from ih8sn0w.com and see if you have bootloader 5.8. If you do, we can go from there. If not, we will once again take a different route.

    Edit: nvm scratch that. Won't support 4.2.1.

    You should search for a custom 4.2.1 firmware made by pwnagetool online. I'm figuring sn0wbreeze isn't liking the iPhone 3G.
    He's doing this on a Iphone 3GS I believe Annie
    Last edited by Simon; 2011-02-21 at 05:32 AM. Reason: Automerged Doublepost

  2. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    Neil001 (2011-02-21)

  3. #542
    dear x98car, i have follow your instructions to attempt to put phone in DFU. run rs0.9.6rc8 in admin browse to stock fw 4.2.1, click on enter pwned DFU mode now. i try to shut down the phone plug in or not plug in without any sucess. i hold down the power button the slide to power off never came up, screen go blank thats about it and once i let go the button the same logo shows up.... what should i do?

  4. #543
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    Plug in your phone and get to the screen where redsnow tells you to turn off your device. Instead of following those instructions do this:

    Hold the home and power buttons together for exactly 10 seconds. Then let go of the power button and continue holding home for an additional 10 seconds. Your screen should be black. Then press next in redsnow. It should skip the countdown and go right to doing it's thing.

  5. #544
    hey x98car, i use tu and was able to kick it out of recovery, phone is back to the way it was... lets try this again

    hell i must have done something wrong, the phone stays on the apple icon i can hard boot it apple comes on and nothing else after long period of time it just shuts it self off, i can push the power button and the apple comes on but thats about it....... help

    Hi Annie, xcar log off, can u help me with my issues please my lat blog and see if u got any ideas, thanks
    Last edited by Neil001; 2011-02-21 at 06:53 AM. Reason: Automerged Doublepost

  6. #545
    Retired Moderator
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Alhambra, CA
    Posts
    16,904
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    Huh, could've sworn you said 3G. Is this a 3G or 3GS?

  7. #546
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    You need to follow the instructions I gave you for entering pwned dfu.

  8. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    Neil001 (2011-02-21)

  9. #547
    i can't if its not being seen, ican connect the phone to the computer and itune or tu don't see the device. right now the only thing i can do is turn on the phone to the apple logo, ive try to hard boot it, didn't work.. just a black screen with the apple logo.

  10. #548
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    It doesnt matter if the computer is seeing it right now. With the Apple logo on the screen do this:
    Quote Originally Posted by x98car View Post
    Plug in your phone and get to the screen where redsnow tells you to turn off your device. Instead of following those instructions do this:

    Hold the home and power buttons together for exactly 10 seconds. Then let go of the power button and continue holding home for an additional 10 seconds. Your screen should be black. Then press next in redsnow. It should skip the countdown and go right to doing it's thing.

  11. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    Neil001 (2011-02-21)

  12. #549
    ok i'll give it shot, thank you.... run rd o.9.6rc8 as admin, browse to stock fw 4.2.1, once its verify, put phone in dfu per your instructions. here we go!!

    thanks xcar now im' indfu mode and open itune, shift/restore to cfw. i think its working, i'll keep u posted, againthanks a millions

    yes, yes, yes, its restore to 4.2.1 bb of 05.11.07. sweet oh thank you thank you now i'll dl ultrasnow to unlock
    Last edited by Neil001; 2011-02-21 at 04:24 PM. Reason: Automerged Doublepost

  13. #550

  14. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    Neil001 (2011-02-21)

  15. #551
    i was really sweating it, didn't know how to explain to my friend that i toasted his phone. as i'm reading ultrasnow 1.2 need u to upgrade 06.15xx to unlock isn't there another unlock app to unlock 05.11.07?

  16. #552
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    ultrasnow 1.2 doesnt need baseband 6.15 at all. It will work just fine with 5.11.07.

  17. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    Neil001 (2011-02-21)

  18. #553
    ok, thanks i was reading up on ultrasn0w 1.2 and it mention unlock 4.2.1 need bb to be upgrade to ipad's bb 06.15xx but no mention if i had the 05.11.07 bb i wouldn't need it. good heads up. as always u were there for me when i needed you. thank you!!

  19. #554

  20. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    Neil001 (2011-02-21)

  21. #555
    i think i've got another issue, while all looks good, i put in att sim card, no signal, setting/general/about network-not available, carrier-not available, whats going on here? can you explain

  22. #556
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    Try rebooting

    What carrier are you using this on?
    Last edited by Simon; 2011-02-21 at 05:31 PM. Reason: Automerged Doublepost

  23. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    Neil001 (2011-02-21)

  24. #557
    i've already try that, im'on att network

    could it be i check hectivate when i was creating the fw with sn0wbreeze?
    Last edited by Neil001; 2011-02-21 at 05:35 PM. Reason: Automerged Doublepost

  25. #558

  26. #559
    i haven't unlock it yet, thought i give it a try call someone, i'd put my sim card and nothing put it back on my phone full signal

  27. #560
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    It wont work with ATT because you hactivated it. At least until you install ultrasnow.

Page 28 of 59 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •