Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 81 to 100 of 176

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: limera1n BUGS SO FAR

  1. #81
    Anyone has the same problems as me. My video app keep crashing I can't watch movies anymore!

  2. #82
    what video the one on the iphone its self.

  3. #83
    Default not working for ipad 3.2.2 help
    i have a ipad running 3.2.2 and lime didnt work on it, just to let everyone know,
    all it does, when it says its done it puts me at itunes screen and i have to use tiny to boot it out of recovery and there is no cydia app.
    is their another method to jb the ipad 3.2.2
    let me know, thanks all

  4. #84
    Everything works fine, the only problem Im having is I cut my att sim card to micro and doesnt seem to be picking up a signal. Is there anything I can do to fix that?

  5. #85
    The one on the new touch. And anyone notice that their icon labels are gray instead of white.

  6. #86
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    Quote Originally Posted by lilrican21 View Post
    The one on the new touch. And anyone notice that their icon labels are gray instead of white.
    If you are using winterboard then that is a known issue

  7. #87
    Was on 4.01 jailbroken iphone4. Upgraded to 4.1 using tinyumbrella and saved baseband as advised. Used limera1n beta 4 to jailbreak. Everything went well and very fast. Cydia was laoding fine. Now getting 504 gateway timeout when loading cydia. Please how to solve.

  8. #88
    im getting that and so is my misses ur not the only one modbo

  9. The Following User Says Thank You to dtox2008 For This Useful Post:

    modbo (2010-10-10)

  10. #89
    Quote Originally Posted by dtox2008 View Post
    im getting that and so is my misses ur not the only one modbo
    is the solution to go back to 4.0.1

  11. #90
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    Quote Originally Posted by modbo View Post
    is the solution to go back to 4.0.1
    No, the cydia home page is down right now. Give it time to get back up, probably just a little overwhelmed.

  12. The Following User Says Thank You to Simon For This Useful Post:

    modbo (2010-10-10)

  13. #91
    Quote Originally Posted by x98car View Post
    If you are using winterboard then that is a known issue
    So how do I fix that I only installed winterboard but haven't use it yet.

  14. #92
    Retired Moderator iYeow's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    13,996
    Thanks
    76
    Thanked 2,764 Times in 2,652 Posts

    Yeah, it is just Cydia being swarmed by heavy downloads

  15. The Following User Says Thank You to iYeow For This Useful Post:

    modbo (2010-10-11)

  16. #93
    open winterbaord and go select themes
    tick White icon labels respring and it should be ok...

    cydia is down meaning os 1.0 - 4.1 isnt getting anything on the homepage...

    just think there probs 10000s people on cydia trying to get there phones up to date ther servers like wooooow wht do i do...

  17. #94
    1) MMS messaging doesn't work.

    2) FaceTime doesn't seem to work.

    3) YouTube.app doesn't work.

    Experienced on iPhone 4 16GB hacktivated and jailbroken per limera1n, unlocked using ultrasn0w.

  18. #95
    1. MMS works for me maybe because its hacktivated.
    2.Facetime works perfect.
    3. youtube app works fine even with yourtube 2.

    I would try restoring it...

  19. #96
    I will do so tomorrow, I'm tired lol...

    I'm not the only one experiencing this though, I've googled and there seem to be more people having problems with MMS.

  20. #97
    No mms here either and cydia not loading just keep getting error. Maybe because it's being overrun. It's working though on wife 3GS broken but Still on 4.0.1 I'm iPhone 4 4.1

  21. #98
    Quote Originally Posted by 5h4d0w View Post
    Is Cydia loading insanely slow for anyone else?
    It is for me, it shows "Loading Changes" for like 5 minutes instead of the usual 5 seconds
    Name? whereswaldo
    iDevice + Firmware? 32GB Black iPhone 4 iOS 5.0
    Computer + OS? Dell Inspiron 15R 2nd Gen i5, 2.3 Ghz, 750GB HDD, 8GB RAM Windows 7 HP
    Location? Toronto
    Found yet? No

  22. #99
    slow isnt even the word
    i get error 505 time ran out in a white screen ha ha ha...

  23. #100
    Default Fixed limera1n app not showing up
    For everyone that goes through the whole process and the app does not show up even when it says it installed correctly. Here is how to fix it:

    1. Update Windows to the latest version
    2. Do not be running windows through a virtual machine
    3. Update itunes to the latest version

    At first I was running windows on a mac through VMware and it did not work. Moved to a windows machine and it did not work and then I updated windows and it worked.

    It might be able to run in a virtual machine because windows was not updated when I tried it on my mac.


    I hope this helps!!!

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •