Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 50 of 50

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Sn0wbreeze is just out, finally!!!

  1. #41
    I think there's been an update to snowbreeze. Trawl the forums to see if people are having success now.

  2. #42
    my 3g had exact problem using sn0wbreeze 2.0, but I just found a new updated one(2.0.1) has been issued, I am trying that, any further result, I am just crossing my finger.

  3. #43
    Retired Moderator
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Alhambra, CA
    Posts
    16,904
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    It seems to be an issue for a lot of 3G users. Might just need to wait for an update from S.B.

  4. #44
    sn0wbreeze 2.1 FIX is out,check it mates

  5. #45
    Quote Originally Posted by ayangch View Post
    my 3g had exact problem using sn0wbreeze 2.0, but I just found a new updated one(2.0.1) has been issued, I am trying that, any further result, I am just crossing my finger.
    No any luck at all! I am using 3g jailbroken with redsn0w, created customer fw with sn0wbreeze 2.0.1, but I can't restore it in Itunes 10, keeping to throw me an error "1601"
    Last edited by ayangch; 2010-09-23 at 05:53 PM.

  6. #46
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    May 2008
    Location
    Scranton
    Posts
    592
    Thanks
    165
    Thanked 202 Times in 157 Posts

    Has anyone with a 3g had any luck with the new snowbreeze 2.0.1?
    If I Helped You Hit The Thanks Button

  7. #47
    yeah yesterday i used sn0wbreeze 2.0 and it didn't work, and today i tried 2.0.1 and it worked teh first time.

  8. #48
    iPhoneaholic
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Iowa Park, Texas, United States
    Posts
    462
    Thanks
    44
    Thanked 29 Times in 28 Posts

    i still havent had any luck what-so-ever

  9. #49
    Check them out: http://modmyi.com/forums/general/729...ml#post5473373

    that worked on my Iphone 3g with Mb model.

  10. #50
    Retired Moderator iYeow's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    13,996
    Thanks
    76
    Thanked 2,764 Times in 2,652 Posts

    Quote Originally Posted by LordGeek View Post
    I tried it your way on a iPhone 3G .. installed 3.1.3, Redsn0w jailbroken .. everything good. Executed iTunes, placed iPhone into recovery mode, selected my custom 4.1 ipsw .. and nothing, iTunes sat on "Preparing iPhone for restore..." and iPhone just sitting there in Recovery Mode.

    So .. long story short, your way does not work for everyone.
    After your jailbreak with Redsn0w, did you update Cydia first before going into restoring to Snowbreeze.4.1 ipsw.

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •