Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Weird issue after jailbreak....

  1. #1
    Default Weird issue after jailbreak....
    I did the jailbreak when it came out before the servers got overloaded and had a couple issues like MMS which got fixed when i logged into cydia and upgraded but im still getting the slash of random pixels when i load which is not an issue.

    But something weird is happening now i went to cydia and grabbed a few apps and installed them and had to re-boot my phone my springboard crashed immediately.

    And every time i try to re-start it the phone goes through the motions but then it will freeze with the loading circle for a minute and when it comes back to the springboard it immediately crashes anyone else experiencing this issue??

    Also i did sync my phone and make a back-up before the jailbreak but when i applied the backup my phone shut off and was stuck with the apple logo and a frozen wheel so i had to re-load the new 4.0.1 firmware which fixed the problem im just wondering is anyone else experiencing this issue

  2. #2
    Uninstall your last app. It mostlikely has to do with that particular app not working with the iPhone 4

  3. #3
    Same happened to me, I uninstalled the last app which was madvlock, guess many apps aren't compatible just yet..just a matter of time

  4. #4
    Quote Originally Posted by subywrex View Post
    Uninstall your last app. It mostlikely has to do with that particular app not working with the iPhone 4
    im using a 3GS not a 4 yet also it just seems odd the app that im using (iblacklist) has never gave me problems before

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •