Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: SBSettings Toggle does not show aircraft

  1. #1
    Default SBSettings Toggle does not show aircraft
    3GS, 4.0, SBSettings

    My wife's iPhone shows the little yellow aircraft when she uses SBSettings to toggle the mode. Mine shows "no service". What could be the reason?
    Thanks.
    Kraut55

  2. #2
    Livin the iPhone Life jkmonkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Upstate NY
    Posts
    1,433
    Thanks
    67
    Thanked 254 Times in 245 Posts

    Hmmm.. Just checked my 3GS on 4.1. It does the same thing, but activating airplane mode from settings does show the airplane. It looks like in 4.x sbsettings is just turning off the cell radio not putting it fully into airplane mode. The wifi bars were still showing.

  3. #3
    Retired Moderator bhz1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Southeastern Pennsylvania
    Posts
    2,528
    Thanks
    92
    Thanked 361 Times in 271 Posts

    Maybe this is a dumb thought, but some aircraft now have in-flight wifi. Perhaps its supposed to leave wifi on?

  4. #4
    Livin the iPhone Life CaptainChaos's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    In a van down by the river
    Posts
    4,824
    Thanks
    553
    Thanked 515 Times in 427 Posts

    The notes by bigboss state that he is working on this bug.

  5. The Following 2 Users Say Thank You to CaptainChaos For This Useful Post:

    jkmonkey (2010-07-28), Kraut55 (2010-08-11)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •