Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 3G OS4.0 After jailbreaking battery indicator stuck

  1. #1
    Default 3G OS4.0 After jailbreaking battery indicator stuck
    After jail-breaking my 3G (using redsn0w) the battery indicator always shows 100%. Did anyone else exprience the same? Any fixes?

  2. #2
    My iPhone is a Part of Me Halten77's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Hialeah, Florida, USA
    Posts
    536
    Thanks
    52
    Thanked 87 Times in 74 Posts

    Hold Up I Used RedSn0w 0.9.5 Beta 5-4. I'll Look At It Now Give Me A Moment

    Hmmm This Is Odd I Chose To Enable Bettery Percentage And I Don't See It. How Do I Enable It Perhaps?

    I Chose It In RedSn0w But isn't Showing... Do I Enable it on the phone itself?
    Last edited by Halten77; 2010-06-24 at 04:09 PM. Reason: Automerged Doublepost

  3. #3
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    N. Ireland
    Posts
    649
    Thanks
    10
    Thanked 81 Times in 75 Posts

    You can enable it on the phone via Settings.

  4. #4
    My iPhone is a Part of Me Halten77's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Hialeah, Florida, USA
    Posts
    536
    Thanks
    52
    Thanked 87 Times in 74 Posts

    Hmmm Nothing Wrong Here... My Percentage Is Going Down Normally. What Jailbreak Tool Did You Use? Also, Just Reboot The Phone As This Has Happened To Me Before

    Sergey, Do The Following FIRST!! Okay, Get Your Charger plug It In The Wall And Connect It To Your Phone, Wait 30 Seconds And Pull Out The Charger. You're Going To See Your Battery % Drop. This Has Worked Many Times. Just A Bug In The filesystem...
    Last edited by Halten77; 2010-06-24 at 04:20 PM. Reason: Automerged Doublepost

  5. #5
    Default That worked
    Thanks Halten77 . After following your advise it is now showing the battery status properly. Weird stuff. Never experienced that before.

  6. #6
    My iPhone is a Part of Me Halten77's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Hialeah, Florida, USA
    Posts
    536
    Thanks
    52
    Thanked 87 Times in 74 Posts

    It's Happened To Me A Couple Of Times Lol. Glad To See Your Problem Is Fixed!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •