Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 3Gs 3.1.3 Jailbroken but battery now draining within minutes-please help

  1. #1
    Default 3Gs 3.1.3 Jailbroken but battery now draining within minutes-please help
    Hi,

    I have an iPhone 3Gs and have jailbroken it on 3.1.3. Everything was working fine until yesterday and now the battery drains within minutes. I also noticed that the phone feels really hot.

    I restored and the problem remained.

    Anyone experience this and have a solution?

  2. #2
    Retired Moderator iYeow's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    13,996
    Thanks
    76
    Thanked 2,764 Times in 2,652 Posts

    Quote Originally Posted by caponesj View Post
    Hi,

    I have an iPhone 3Gs and have jailbroken it on 3.1.3. Everything was working fine until yesterday and now the battery drains within minutes. I also noticed that the phone feels really hot.

    I restored and the problem remained.

    Anyone experience this and have a solution?
    This symptom sounds like you have a short circuit on the motherboard that causes the drainage and overheating, I suggest you take it to Apple Store for an exchange and they will gladly do that as Steve Job's wants his good reputation.

    Oh! by the way, were you able to fry an egg on its hotness...Lol

  3. #3
    Quote Originally Posted by yeow202 View Post
    This symptom sounds like you have a short circuit on the motherboard that causes the drainage and overheating, I suggest you take it to Apple Store for an exchange and they will gladly do that as Steve Job's wants his good reputation.

    Oh! by the way, were you able to fry an egg on its hotness...Lol
    Do you think the Jailbreak caused this?

  4. #4
    Retired Moderator iYeow's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    13,996
    Thanks
    76
    Thanked 2,764 Times in 2,652 Posts

    Quote Originally Posted by caponesj View Post
    Do you think the Jailbreak caused this?
    I don't think so..you can try and restore to stock and see ..

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •