Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: MMS not working

  1. #1
    Default MMS not working
    I have an iPhone 3GS and I have firmware 3.1.2 on it, jailbroken. For a long time MMS was working, however lately (the past few weeks) it isn't. My carrier is AT&T. Why would MMS not be working anymore? I send an MMS and the progress bar gets to about 90% and then fails (red exclamation points next to the pics, indicating failure). Do I need to update my carrier file? Mind you, I've uninstalled iTunes and all the other apple crap, because I can't use it with my jailbroken firmware anyway. What do I do to fix this?

  2. #2
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    DO a reset network settings first to see if that fixes it. You haven't installed any custom carrier settings from Cydia or safari right?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Poseidon79 View Post
    DO a reset network settings first to see if that fixes it. You haven't installed any custom carrier settings from Cydia or safari right?
    Reset network settings worked! Thank you.

  4. #4
    Also I received a memo from AT&T that they will have some issue with their network and not to be alarmed for the next 3 weeks.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •