Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone 4.0 beta 1 wireless issues

  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tasmania
    Posts
    32
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default iPhone 4.0 beta 1 wireless issues
    Hey Guys

    I am wondering has anyone had issues using WiFi since updating to the iphone 4.0 beta 1??

    I can see my WiFi network but whenevr I try to connect it "unable to join the network (Insert Network Name Here)"

    any help would be greatly appreciated

    thanks

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PHX
    Posts
    107
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 6 Posts

    I am having the same problem, and i am also having issues with the 3G connection as well... hmmmm

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Tasmania
    Posts
    32
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default Solution....... Maybe
    Quote Originally Posted by bscott05 View Post
    I am having the same problem, and i am also having issues with the 3G connection as well... hmmmm
    Hi bscott

    I have now got my Wireless working. I fixed it by changing the security settings from what I had set (WPA-Personal) to WEP and then after this tried connecting. I had it working with this, so I tried WPA-Personal again and it is working like a dream.

    I hope this helps

    Thanks

  4. #4
    I turned my security completely off and still nothing...tried wep....wp2...nothing seems to work...

    Anyone else?

    BTW did anyone try stacking the icons and then syncing your phone you loose all the stackings....

  5. #5
    switching my wireless mode in the router from b,g,n to b,g only worked for me

  6. #6
    no wireless or 3G problems here on my 3GS, and so far when I sync I haven't lost my folders/stacks.

  7. #7
    THAT'S A BINGO!!!

    But I still loose my folders everytime I sync!! Its driving me mad

  8. #8
    Default wireless N
    I narrowed the problem down to a bandwidth issue, I could get it working on G or B, but the presence of N would stop the iphone from connecting.

    However when I switched the router from a 20/40mhz channel width to a 20mhz width, it would connect with wireless N present.

    Hope that helps.

  9. #9
    Ill using a TP-Link TL-WR841N dont think ist gona work to change. ?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •