Results 1 to 13 of 13

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: noob help

  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    FL & HI
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question noob help
    hows it guys, im new and i have a prob with my iphone.

    i bought a 2.2 3g J/B and U/L. Used it on tmobile it was working great but i wanted to update it. so i updated the software to 3.0. It lock'd back up, i know which is normal. now, i tried J/B'ing it again and there is always error 1604 while i try to custom resore it. and so i just restored it normally w/o the custom file. now i cant activate it because i dont have a at&t sim card. any help whatsoever? pls and thank you...

  2. #2
    how did you try to install the custom firmware? did you put your phone in dfu mode before?

    because for me, I can only install custom firmwares when my phone is NOT in DFU or restore mode. if I just plug it in and then install the custom firmware it works fine, if I put it in dfu mode before I get error 1604.

    so: if you put your phone in dfu mode: try without dfu mode. if you didn't put your phone in dfu mode: try in dfu mode

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    FL & HI
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    dont work tried both.

  4. #4
    third option: restore mode. but if you are in restore mode you can't get out until you restore. so if the custom FW doesn't work you need to restore with stock firmware to get out of restore mode.

    fourth option: try another computer, preferrably a mac.

    fifth option, gotta work: redsn0w

  5. #5
    Restore to stock 3.0
    Run RedSn0w using stock 3.0
    Run UltraSn0w
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

  6. #6
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    FL & HI
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    using redsnow as we speak. taking kinda too long. its been 15 minutes.

  7. #7
    Custom Title angiepangie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    The Golden State :)
    Posts
    3,844
    Thanks
    22
    Thanked 222 Times in 211 Posts

    Quote Originally Posted by 808ORiGiNAL View Post
    using redsnow as we speak. taking kinda too long. its been 15 minutes.
    That's a little too long. Where's it at right now?
    I always feel sorry for the guy in the iPhone commercials. He always gets a call right in the middle of trying to do something

  8. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    FL & HI
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    its at waiting to reboot

  9. #9
    Custom Title angiepangie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    The Golden State :)
    Posts
    3,844
    Thanks
    22
    Thanked 222 Times in 211 Posts

    Quote Originally Posted by 808ORiGiNAL View Post
    its at waiting to reboot
    Ah that explains it.
    First off, are you using the right IPSW file (the official 3.0 one)?
    If you are then unplug and then plug it back in.
    I always feel sorry for the guy in the iPhone commercials. He always gets a call right in the middle of trying to do something

  10. #10
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    FL & HI
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    yup, right firmware.

    nothing happens when i replug it again. how long do i leave it unplugg'd or what should showup on the screen?

    anyone help me?

    can someone help me?
    Last edited by 808ORiGiNAL; 2009-07-27 at 05:58 AM. Reason: Automerged Doublepost

  11. #11
    Forum Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,207
    Thanks
    5,599
    Thanked 12,544 Times in 7,599 Posts

    Have you tried to reboot (power & home) after you unplug it?

  12. #12
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    FL & HI
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    Have you tried to reboot (power & home) after you unplug it?

    i just tried this and the screenback light is on but nothing else. so i turned it off and on again and the apple showed up then went straight to the picture of the usb with itunes.

  13. #13
    Custom Title angiepangie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    The Golden State :)
    Posts
    3,844
    Thanks
    22
    Thanked 222 Times in 211 Posts

    Run redsn0w again. and if it gets stuck on the waiting for reboot screen again then just unplug the USB cord and plug it right back in.
    I always feel sorry for the guy in the iPhone commercials. He always gets a call right in the middle of trying to do something

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •