Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 100% 3.0 J/B Unlock Working

  1. #1
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    Default 100% 3.0 J/B Unlock Working
    With so many people having problems and ready to just give up, have a nervous breakdown, kick their dog. I thought it would be nice to have members post positive results to assure them that "it can be done."

    Post your experiences please. Not things like, everything is working but my battery is...yada yada
    or problems with J/B apps that are not compatible with 3.0.

    Positive vibes are what they need.

  2. #2
    Why kick the dog?.....................why?

  3. #3
    Retired Moderator Zwayne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Independence, LA
    Posts
    5,633
    Thanks
    656
    Thanked 764 Times in 591 Posts

    I used the Pwnagetool to make a custom J/B ipsw for my old 3G with 3.0 and it worked flawlessly and then sold it two days later.

  4. #4
    I unlocked and jailbroke my 2G using redsn0w. All the JB apps I want work and I was able to transfer my Springboard.strings, Carrier Image, Wifi Signal Images, and basically all the other little things for my "theme" over and they worked flawlessly.
    If I helped you, then hit the "Thanks!" button please.

    Quote Originally Posted by Soodeh View Post
    I can't find Cydia on app store

  5. #5
    iPhone? More like MyPhone Beva922's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Rich-Man's-Hill, Ont, CANADA
    Posts
    128
    Thanks
    3
    Thanked 31 Times in 29 Posts

    yea i had no problems, 3G jailbreak with redsn0w the day it came out, all apps working, theme worked perfect.
    >>**Please thank me if I helped you...**<<




  6. #6
    iPhone? More like MyPhone duceduc's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Saitama, Japan
    Posts
    249
    Thanks
    2
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    No issues here. Went all the way up to ultrasn0w and I am getting signal on a different carrier too.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •