Results 1 to 15 of 15

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: no signal after jailbreak iphone 3g 16gb with AT&T

  1. #1
    Default no signal after jailbreak iphone 3g 16gb with AT&T
    i used the latest version of quick pwn 225-2 to jailbreak my iphone 3g 16gb. i have at&t. i jailbroke once while the simcard was inside, after the process i had no service, or one little bar. i restored back to stock firmware 2.2.1, and tried jailbreaking WITHOUT a sim card, after the process i put my at&t sim back in and still no signal?

    help

    im using a windows vista
    i dont have a mac

    thanks


    AIM: eQuiS Ch3x

  2. #2
    You need to give more info. Why where you jailbreaking it.....did you restore, upgrade..what? What firmware version before, was everything working...etc, etc?

  3. #3
    Retired Moderator Zwayne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Independence, LA
    Posts
    5,633
    Thanks
    656
    Thanked 764 Times in 591 Posts

    Is there a place where it ask you to activate in quickpwn? If you did uncheck it the next time.

  4. #4
    ^Good one.....gotta let itunes activate it, not quickpwn.

  5. #5
    ok. it was working fine before. it was a regular iphone. no jailbreak or unlock. it was 2.2.1
    i jailbroke and no signal. restored back to 2.2.1. jailbroke again this time without the sim card, but still no signal

    what should i do

    and no quickpwn doesnt have a spot where i can check activate


    AIM: eQuiS Ch3x

  6. #6
    Retired Moderator Zwayne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Independence, LA
    Posts
    5,633
    Thanks
    656
    Thanked 764 Times in 591 Posts

    Did itunes recognizes the phone? It should have activated the phone for you.

  7. #7
    If he quickpwned it....it would have already been activated before hand.

  8. #8
    Retired Moderator Zwayne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Independence, LA
    Posts
    5,633
    Thanks
    656
    Thanked 764 Times in 591 Posts

    Quote Originally Posted by cpjr View Post
    If he quickpwned it....it would have already been activated before hand.
    ^That's true.

  9. #9
    Quote Originally Posted by cpjr View Post
    If he quickpwned it....it would have already been activated before hand.
    well i havent connected it to itunes


    AIM: eQuiS Ch3x

  10. #10
    ^Then do so....cause like I said before....itunes has to activate it. Prolly why your not getting service.

    Unless it was previously activated? Was it?

  11. #11
    Retired Moderator Zwayne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Independence, LA
    Posts
    5,633
    Thanks
    656
    Thanked 764 Times in 591 Posts

    Quote Originally Posted by 613BulletProof View Post
    well i havent connected it to itunes
    We needed to know this in the beginning.

  12. #12
    well before it was jailbroken it was activated and working fine with at&t. but after the jailbreak the signal was gone. so what i have to do is jailbreak then connect it to itunes and activate?


    AIM: eQuiS Ch3x

  13. #13
    Retired Moderator Zwayne's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Independence, LA
    Posts
    5,633
    Thanks
    656
    Thanked 764 Times in 591 Posts

    Quote Originally Posted by 613BulletProof View Post
    well before it was jailbroken it was activated and working fine with at&t. but after the jailbreak the signal was gone. so what i have to do is jailbreak then connect it to itunes and activate?
    Should do the trick.

  14. #14
    iPhone? More like MyPhone mrsidewayzz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Virginia Beach
    Posts
    186
    Thanks
    13
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    im a tmo user but im jailbreaking a friends iphone 3G for him. how do you activate the phone thru itunes? he is on at&t.
    mrsidewayzz
    iPhone 2G 16GB, iPod Classic 120GB
    MacBook 13.3" 2.0ghz 250GB 2GB
    YNSA, USN

  15. #15
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    It automatically does it when you plug it in for the first time

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •