Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone Camera/Library Problems

  1. #1
    Default iPhone Camera/Library Problems
    Hey everyone, I have a iphone 1st gen, firmware 2.1 and had it jailbroken since forever. just recently I had to change carriers because I moved, so I restored my phone then jailbroke and unlocked it to support my new sim card. Now a month later I goto use the camera and It will take a pic, but when I go to the library the pic will not be there.
    note: after taking a pic then going straight to the pic libray thru the camera fuction as opposed to clicking the home button then clicking the pic library, there would be a outlined white box as the last photo, and when going to the libray from the main home screen no white outlined box)
    I know the actual camera works because the "Camera Roll" folder thumbnail shows my last pic taken, but when opening the folder nothin there. I also took pics with clearcam and snapture and when I send it to my pic library they do not show up... only the thumb of the last photo as the "camera roll" folder.
    Thanks to anyone who can help!

  2. #2
    Livin the iPhone Life ALL DAY's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Chit-Chat
    Posts
    2,274
    Thanks
    43
    Thanked 196 Times in 163 Posts

    Sounds like a permissions error. SSH in and fix your permissions on "MobileSlideshow.app" to 0777 or 0755 and you should be fine.
    Respect your elders.

  3. The Following User Says Thank You to ALL DAY For This Useful Post:

    Robertsdp (2009-02-17)

  4. #3
    iPhoneaholic REAPERDAGREAT13's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    N.E.L.A.S & Barcelona
    Posts
    343
    Thanks
    2
    Thanked 75 Times in 49 Posts

    there is a bug in 2.1
    All u have to do is restore and set up as a new phone
    Instead of restoring from back up

    Or update to 2.2 or 2.2.1

  5. The Following User Says Thank You to REAPERDAGREAT13 For This Useful Post:

    Robertsdp (2009-02-17)

  6. #4
    I have the same problem that my camera can take pics but they show up as a blank pic in the photos folder.

    I am on 2.2 and just pawned from 1.1.3

    Cycorder works fine.

  7. #5
    Livin the iPhone Life ALL DAY's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Chit-Chat
    Posts
    2,274
    Thanks
    43
    Thanked 196 Times in 163 Posts

    Do what I said earlier and try to fix the permissions. That should work...
    Last edited by ALL DAY; 2009-03-11 at 05:39 PM. Reason: orly mr. rocket?
    Respect your elders.

  8. #6
    I just changed the folder permissions from 0755 to 0777 but this did not help.

    I did restore my backup. If I setup as new what will I lose assuming that I still have my contacts in the address book on my MAC?

    I will lose notepad and other things right but is there anything else? I hate to have to setup up everything again like my ringtones, etc.

  9. #7
    Livin the iPhone Life ALL DAY's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Chit-Chat
    Posts
    2,274
    Thanks
    43
    Thanked 196 Times in 163 Posts

    ^Yeah, you'll lose notes, SMS, settings, bookmarks, pretty much everything minus contacts of course. On the bright side, your phone will run a lot faster and smoother.

    However, I'm sure there's a way to fix this without restoring as new.
    Respect your elders.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •