Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Upgraded to 1.1.4 but still has about 190mb as others

  1. #1
    Default Upgraded to 1.1.4 but still has about 190mb as others
    Hi,

    I had earlier used official dev team upgrader to update my 1.1.1 to 1.1.2 & then 1.1.3. Recently i upgraded to 1.1.4 and unlocked using ziphone. All working perfectly fine. But i hv noticed that i still has about 190 mb memory as others in my phone. Tried to search many thread but no solution.

    Help wu b appreciated as i would like to use that space.

    Thanks and best regards.

    Cheers
    Last edited by mkq786; 2008-03-05 at 05:16 AM. Reason: missed the word memory

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone gavko's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    brooklyn
    Posts
    284
    Thanks
    24
    Thanked 37 Times in 31 Posts

    thats a image of the firmware.noone knows how to remove it yet and if its even possible to remove it.its apple thing/bug(?)

  3. #3
    Thanks

    But if remeber correctly, earlier i hv noticed that under the general tab it showed capacity 7.3 GB and available 7.3 GB. But now only 7.1 GB available. I doubt this may b the image file which patched by dev team upgrader. Till 1.1.2 i was having 7.3 gb available.

    I have already tried restoring twice to 1.1.4 but no change. Just to mention that before upgrading to 1.1.4 first time, i had downgraded to 1.1.1 and then to 1.1.3 and then using restore to 1.1.4 just to clear the mess but it seems it did not helped.

    I hope it can b removed.

    Thanks and best regards.

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone gavko's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    brooklyn
    Posts
    284
    Thanks
    24
    Thanked 37 Times in 31 Posts

    no it has nothing to do with dev soft update.its the firmware itself.no matter what metod u do its always there.like i said, its apple thing/bug

  5. #5
    Thanks, noted.

    Will just leave it like this. Apart from this myphone is working fine. Had only one issue for low cell signals which was quite contrary to earlier reports that 1.1.4 boosts signal strength. Just restored again to 1.1.4 and seems this has improved now.

    Best regards.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •