Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 1.1.3 T-Mobile Carrier Settings

  1. #1
    Default 1.1.3 T-Mobile Carrier Settings
    Hi.....has anyone come acroos the carrier settings for 1.1.3 ....ive recently upgraded to the firmware ......if anybody has any info on this...would be highly appreciated......THANX

  2. #2
    wow i guess nobody has upgraded to 1.1.3 yet huh.

  3. The Following User Says Thank You to kline1 For This Useful Post:

    ericidle (2008-02-06)

  4. #3
    Quote Originally Posted by kline1 View Post
    wow i guess nobody has upgraded to 1.1.3 yet huh.
    add this source:

    http://sendowski.de/iphone

    and you will find a tweak to add a file called TMOBILE EDGE EDIT its under Tweaks (1.1.3) but I've never tested it

    and a TMobile carrier logo is available from Big Boss
    Last edited by ericidle; 2008-02-06 at 12:46 AM.
    Eric's iPhone 4 4.01 offically unlocked

  5. The Following User Says Thank You to ericidle For This Useful Post:

    bifnewman (2008-02-06)

  6. #4

  7. #5
    I maybe talking about the wrong thing ,,,way I'm trying to do is set the phone so I can check my minutes, my bill, etc etc......I had it working on 1.1.2 but wen I upgraded to 1.1.3 the settings got wiped off.....so maybe I stated the wrong thing but wat I explained is wat im trying to do.

  8. #6
    dial #646# for minute usage or login into tmobile.com

  9. #7
    http://modmyi.com/forums/downloads.php?do=file&id=1943

    GUYS THIS IS WAT IM TALKIN ABOUT....BUT NEED ONE TO WORK ON 1.1.3......THANKX IF ANYBODY KNOWS HOW TO DO IT FOR 1.1.3 PLEASE POST IT....THANX.

  10. The Following User Says Thank You to kline1 For This Useful Post:

    whizkid (2008-02-29)

  11. #8
    Same here would love to get this working on 1.1.3

  12. #9
    Green Apple
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Kissimmee, FL
    Posts
    56
    Thanks
    9
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    I will third that motion... As I inadvertently added the files from 1.1.2 to my 1.1.3 and forgot to back them up... So now the menu does not work...

    Please post org files for AT&T or T-Mobile....

    Thanks

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •