Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: please help me no signal!!!

  1. #1
    Default please help me no signal!!!
    i had fw1.1.2 downgraded with no prob to 1.1.1 , installed appsnap just fine i jailbroke via wifi and then appsnap again the fuctions are working just fine im using the original sim i already had with it for like 2 months but i cant use the phone it has no signal at all can someone please help me.i already tried to switch sim but nothing thanks guys

  2. #2
    Default no signal
    hi guys...

    have a problem...

    i have recently gotten hold of a otb 1.1.1

    i had jailbreaked it and unlocked it....but i could not have any network connection to my service provider M1....hence i upgraded it to 1.1.2 and the same thing happens....no connection...unable to make any calls nor to send any sms...

    while upgrading to 1.1.2..my modem version was changed to the .2 version.

    i engaged the help of a "professional" who sells the chinasim here.....he is a very nice guy by the way....

    he had downgraded my baseband to the .1 version and went on to restore my phone to 1.1.1 then jailbreak and unlock the phone. Even though anysim says unlock is successful...but i am not able to get any network connection....no other error msg shown when i put my m1 sim card in....

    any idea what could be wrong with our method??

    any suggestions is much much appreciated...

    cheers

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •