Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: This Is BS!!!!!

  1. #1
    Default This Is BS!!!!!
    Over the weekend it asked to do the 114 update, and I allowed it. Now, the normal ear speaker doesn't work, and the speakerhone on operates some sounds. The ringtone gets played, but thats it. The new message tone...NOTHING. I have to speaker to be able to talk. I did a setting restore...didn't do ****. Anyone help? I would try the earphone jack, but that doesn't explain why ringtone comes through the speaker, and not the message tones.

    I'm the ****. Here's a simple fix people...for my situation anyway. I haven't used the phone without earphones since the update. Odd how the ringtone would play through the big speaker, but not the message tones. This is where I get a little smarter and try to redeem myself from my first cry for help. Take a toothpick...NOTHING METALLIC and just do a little probing/tapping in the headphone jack. Don't pry anything. It worked. I thought my headphones were still plugged in. If you know how headphones make a connection, you know what I'm talking about.
    Last edited by JetBote; 2008-04-01 at 04:26 PM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    AR
    Posts
    546
    Thanks
    570
    Thanked 209 Times in 98 Posts

    Coworker of mine had the exact same problem. Ended up the phone though the headphones were still plugged in. Plugged them in a few times and it solved the problem too.

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone owensdus's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Good Ole Oklahoma
    Posts
    119
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    I had something like this happen to me yesterday. I didnt have any sound from anything. I could make calls but it when my friends would answer I couldnt hear anything, but they could hear me. so I turned it off and turned it back on several times, still didnt work. so when I got home, I did a full restore, I used ziphone to activate and jailbreak it again and everything was fine.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •