Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Wi-Fi will not work (Linksys WAP54G with 1.1.4)

  1. #1
    Default Wi-Fi will not work (Linksys WAP54G with 1.1.4)
    I am having issues- rather odd ones- with my wireless connection at work.

    I can connect to the Wi-Fi network, but I cannot get pages to load consistently. Often I get the "Safari can't open the page because it can't find the server." error. Occasionally I will get a page to load, but no images will show up.

    The router is a Linksys WAP54G running the latest firmware (3.04).
    It uses WPA-Personal security with TKIP encryption.
    I can get a valid IP address, and the other settings through DHCP, no problem.

    I am running jailbroken 1.1.4 on AT&T.


    Any ideas (or additional details that are needed?)

    thanks.

  2. #2
    iPhoneaholic
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Wraysbury, UK
    Posts
    607
    Thanks
    74
    Thanked 62 Times in 40 Posts

    waht does your DNS look like? I had two DNS numbers and I found out one belonged to my wireless printer.

  3. #3
    I have 3 DNS servers listed. They match those that show up on my laptop when it connects to the Access Point.

  4. #4
    iPhoneaholic
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Wraysbury, UK
    Posts
    607
    Thanks
    74
    Thanked 62 Times in 40 Posts

    try editing your dns servers and see if deleting two of the three servers do anything? i removed my wireless printer dns and it got my internet working... try testing out which one of your dns is your router dns...

  5. #5
    no dice on editing DNS servers.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •