Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Dec. 3, 2014 Winterboard Update?

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me PoEtikly's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    607
    Thanks
    2
    Thanked 77 Times in 53 Posts

    Default Dec. 3, 2014 Winterboard Update?
    Has anyone else had the issue where while having a theme enabled after the Dec. 3rd update if Winterboard makes the Signal and Wifi images disappear in the top left corner of screen? I'm on iPhone 6+ 128gb, ATT, 8.1.1 TaiG JB.

  2. #2
    If I had a nickel... thazsar's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    5,693
    Thanks
    1,594
    Thanked 5,057 Times in 2,011 Posts

    Haven't heard that one yet...

  3. #3
    Sounds bad!

    Check out WW3 for iOS 9/10 - Widget-Weather 3.0

  4. #4
    My iPhone is a Part of Me PoEtikly's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    607
    Thanks
    2
    Thanked 77 Times in 53 Posts

    Nah, I'm noticing it only happening on a few different themes (Ambre iOS 8 in particular). I'm now guessing it's because the theme isn't updated for 8.1.1, because on 8.1 activator icon was themed as well but now it's not.

  5. #5
    If I had a nickel... thazsar's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    5,693
    Thanks
    1,594
    Thanked 5,057 Times in 2,011 Posts

    Quote Originally Posted by PoEtikly View Post
    Nah, I'm noticing it only happening on a few different themes (Ambre iOS 8 in particular). I'm now guessing it's because the theme isn't updated for 8.1.1, because on 8.1 activator icon was themed as well but now it's not.
    That really shouldn't make a difference. There's nothing 'new' regarding theming that changed between the two.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •