Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Loosing my mind!

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me n0m0n's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Here
    Posts
    889
    Thanks
    59
    Thanked 44 Times in 41 Posts

    Default Loosing my mind!
    Ok I feel like I am starting to loose my mind.
    Yesterday I was able to SSH via winSCP into my 1.1.4.
    This morning I cannot longer do so.
    I have:
    OpenSSH
    BSD installed
    I do have connectivity to my WiFi network.
    When I try to connect I get a error messages that says Network Error.

    I have used SSH for weeks months now with no issue.
    Actually I can not Putty in either so it is not winSCP.

    I have rebooted my system, iPhone, turned off openSSH and back on.
    Turned off my WiFi via BossPref and Settings but still nothing..
    Anything that I may have missed???

    The real issue is that I have not installed or done anything other then I wen tot work yesterday...

    Thats it.

    Ideas?

    Thanks

  2. #2
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    hmmm. try unpluging and repluging your wifi basestation

    also, try it from a different comp if you can
    Last edited by desepticon; 2008-03-21 at 03:17 PM.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    United States
    Posts
    57
    Thanks
    7
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    This may sound stupid and you might have already checked, but make sure your IP address didn't change. This happened to me and sure enough when I rechecked my IP address it had changed from ***.***.2.4 to ***.***.2.2 I have my WinSCP set up to automatically log in.
    iphoneaddcitmmiqd4

  4. #4
    My iPhone is a Part of Me n0m0n's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Here
    Posts
    889
    Thanks
    59
    Thanked 44 Times in 41 Posts

    Quote Originally Posted by iphoneaddict View Post
    This may sound stupid and you might have already checked, but make sure your IP address didn't change. This happened to me and sure enough when I rechecked my IP address it had changed from ***.***.2.4 to ***.***.2.2 I have my WinSCP set up to automatically log in.
    Not stupid but I did verify at the IP is correct.
    Thanks

    Quote Originally Posted by desepticon View Post
    hmmm. try unpluging and repluging your wifi basestation

    also, try it from a different comp if you can
    Tried unplugging replugging WiFi base station which is a airport.
    I can download via Installer so it must be seeing and has a good handshake with the Airport.
    Dont you think?

    I have a MacMini I will try in a min.

    Ok this is the deal I just downloaded winSCP version 4.10.
    Installed it over version 4.07 and it now works.

    Nothing was done to my computer between yesterday or today.

    Strange
    Last edited by n0m0n; 2008-03-21 at 05:24 PM. Reason: Automerged Doublepost

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •