Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 34 of 34

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone 2G WiFi problems

  1. #21
    I misread what you said. Yes, I have placed it into that folder and rebooted, although it hasn't done anything as far as "fixing" it goes. I think there is an issue from "restoring from a backup" that's causing Cydia to have these issues. Which is why I'd like to remove it and everything "tied" to it. Then freshly install it.

    However, I'm not sure this will fix it. As even an update hasn't.
    Last edited by IceCold343; 2011-08-30 at 11:49 PM.

  2. #22
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    Quote Originally Posted by IceCold343 View Post
    I thought that's the autoinstall folder?
    It is . Did you mis-understand?

    ...Did you add the Cydia .deb to the autoinstall folder and reboot?...

  3. #23
    Yes, read above post. Was trying to edit it before you responded.

  4. #24
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    Haha. Sometimes I'm quick quick

  5. #25
    Quote Originally Posted by Mes View Post
    This directory: /private/var/root/Media/Cydia/AutoInstall
    Double checked the folder, I guess I didn't noticed "private" in front of var the first time I did it. Rebooting now.

    It finished rebooting, now when I open Cydia this is what happens.

    "Failed to fetch
    http://repo.smxy.org/cydia/apt/dists/xena/Release.gpg NetDB: Open nodename nor servname provided, or not known

    Failed to fetch
    http://reposmxy.org/cydia/apt/dists/...slation-en.bz2 NetDB: Open nodename nor servnam provided, or not known

    Failed to fetch
    http://ispaziorepository.com/./Packages HTTP/1.1 404 Not Found

    Failed to fetch
    http://repo.smxy.org/cydia/apt/dists...x-arm/Packages NetDB: Open nodename nor servname provided, or not known

    Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead."
    Last edited by IceCold343; 2011-08-31 at 12:00 AM.

  6. #26
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    Not so bad. Two repos down. Does everything else work?

  7. #27
    Just hit "Okay" and now it's "Reloading Data". We'll see what happens.

    Alright it finished reloading, it came up and said "4 Essential Upgrades", I pressed "Upgrade Essentials", just waiting to hear from you before I confirm it. Or should I have pressed "Complete Upgrade"?
    Last edited by IceCold343; 2011-08-31 at 12:11 AM.

  8. #28
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    Quote Originally Posted by IceCold343 View Post
    Just hit "Okay" and now it's "Reloading Data". We'll see what happens.

    Alright it finished reloading, it came up and said "4 Essential Upgrades", I pressed "Upgrade Essentials", just waiting to hear from you before I confirm it. Or should I have pressed "Complete Upgrade"?
    Doesn't matter. I usually do the complete.

  9. #29
    I tried doing "Upgrade Essential" and this happens.

    "Error: Running
    Internal Error, Could no perform immediate configuration (2) on cydia"

    Then the screen pops back up, and I selected "Complete Upgrade", yet the same error happens again.

    Any ideas?

  10. #30
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    Cydia's broken! Time for a restore. Nothing left to do except ....
    fiddle around for days until finally giving up and restore.
    That's my recommendation

    Hmm, maybe one last idea: run redsn0w and install Cydia.
    Warning... This may be the fatal. Don't do it unless you're prepared to restore.
    Last edited by Mes; 2011-08-31 at 12:37 AM.

  11. #31
    What? I already restored when I upgraded to 3.1.3 no?

  12. #32
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    Yes, but it broken. I don't know what happened, but it's broke now.

    Start over with a complete restore. Out with the old junk, in with the new.

  13. #33
    Yeah, but I don't want to lose my pictures or contacts.

  14. #34
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    I don't see any other choice, sorry.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •