Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Strange, reception bars have stopped working???

  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Staffordshire, UK
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Strange, reception bars have stopped working???
    OK, I have an iphone 4, custom pwned firmware 4.3.3 sim free bought direct from apple on release day. A couple of weeks ago I bought an ipad2 wifi and thought I would have a play with tethering through mywi. while mywi was installing it got upset, threw it's dummy out and uninstalled what did install. but then after a reboot my signal bars stay on 1 bar???? I still have reception and everything works ok just no bars. Installing Ultrasn0w does bring them back but I was hoping someone might know of a fix for this? Crag.

  2. #2
    My iPhone is a Part of Me xtacy's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Mumbai
    Posts
    980
    Thanks
    1
    Thanked 93 Times in 92 Posts

    Why would u use custom firmware when you are on a sim free phone???
    If you are on wrong baseband 4.3.x shows no reception. Did you try restoring?
    She call me Mr. Boombastic say me fantastic, touch me in me back
    she say I'm Mr. Ro...mantic

  3. #3
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Staffordshire, UK
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by xtacy View Post
    Why would u use custom firmware when you are on a sim free phone???
    If you are on wrong baseband 4.3.x shows no reception. Did you try restoring?
    Don't think it's got anything to do with my baseband, basically, mywi did something to my reception bars only and yes tried a restore. If I SSH or Funbox into my phone, does anyone know what files to check for maybe???? see if mywi deleted something or changed something?

  4. #4
    My iPhone is a Part of Me xtacy's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Mumbai
    Posts
    980
    Thanks
    1
    Thanked 93 Times in 92 Posts

    Did you buy it ?

  5. #5
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Staffordshire, UK
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by xtacy View Post
    Did you buy it ?
    It's a trial download then 20bucs but like I said it didn't install right.

  6. #6
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Try install it fully again and see if signal bars are ok - if not - then uninstall again and see.?

    Help mé here guys:
    http://modmyi.com/forums/general-iph...s-problem.html

  7. #7
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Staffordshire, UK
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Tried that,
    Would this be baseband or firmware related?

  8. #8
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    If the iPhone BB version does not match the default BB version of the installed iOS the 0-1 signal bar appears. The latest Ultrasn0w fixes this.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •