Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: transferring pictures to PC?

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    L.A.
    Posts
    216
    Thanks
    28
    Thanked 23 Times in 14 Posts

    Default transferring pictures to PC?
    hey guys, is there something I'm missing on a way to transfer pictures from the Camera roll to my computer?
    From what I remember, you could just plug your phone in and you got a way to browse in My Computer.


    I'm on an iPhone 4 and 5.0

  2. #2
    That's right, you plug your phone in and it should show as a device in .
    'My Computer' so you can copy your pictures.
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    L.A.
    Posts
    216
    Thanks
    28
    Thanked 23 Times in 14 Posts

    that's what I thought... but nope, nothing comes up when I plug the phone in. But yet it is still recognized through iTunes

  4. #4
    Try a different USB port.
    Did it work before you upgraded to 5.0?
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

  5. #5
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    L.A.
    Posts
    216
    Thanks
    28
    Thanked 23 Times in 14 Posts

    just downgraded to 4.2.8 and took a couple pictures.... plugged into the USB port and nothing
    Last edited by theguy386; 2011-06-27 at 04:23 AM.

  6. #6
    So you bought an iPhone and decided to try a FW that is for developers only and are actually surprised that there are problems with a beta? Why?
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

  7. #7
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    L.A.
    Posts
    216
    Thanks
    28
    Thanked 23 Times in 14 Posts

    not the first time I do it. Did it back when I ran my 3G as well. Was running 3.0 beta for a good long while too lol

    either way, found out what the culprit was. Apparently the phone was getting re-installed in my device manager, so I just deleted anything in there and re-installed.
    Last edited by theguy386; 2011-06-27 at 05:45 PM.

  8. #8
    Thanks for sharing the solution
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •