Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Constant Cydia errors...?

  1. #1
    Default Constant Cydia errors...?
    Ok first thing is this is my first time on the forums and first thread so I appologize if this is in the wrong section.
    Ok, EVERY time I go into Cydia and attempt to download something (anything) I get either one of two errors.

    The first one is it either tells me to manually fix the problem and the download conpletely fails.
    OR it says that the directory /usr/lib/dpkg returned an error and the download completes but when I exit Cydia to go try what I got it either crashes or simply doesn't work

    Does anyone know what to do? Or why this happens. Thanks

  2. #2
    if you have mobileterminal, (if not, download the deb and put it into the autoinstall folder using your computer)
    open it and type:

    su
    alpine
    dpkg --configure -a

    this usually fixes many cydia errors
    if not, post what errors you get

  3. #3
    Quote Originally Posted by AAred View Post
    if you have mobileterminal, (if not, download the deb and put it into the autoinstall folder using your computer)
    open it and type:

    su
    alpine
    dpkg --configure -a

    this usually fixes many cydia errors
    if not, post what errors you get

    sorry it is /usr/bin/dpkg, and i did what you said to type in mobile terminal and it didnt seem to do anything.
    I went to try and uninstall bitesms but when i did it said that usr/bin/dpkg had an error and it didnt even uninstall.... i cant get update or anything because i always get these errors.

  4. #4
    [HELP] Unable to install Dreamboard from Modmyi Souce
    So I logged in my Facebook and pay through paypal and all, then when I wanted to install it, it says this at the end

    Subprocess post-installation script returned error exit status 1
    Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

    I got this error..

  5. #5
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Montreal, Quebec, Canada
    Posts
    500
    Thanks
    50
    Thanked 30 Times in 30 Posts

    Try to change from a "User" profile to a "Developer" profile. (Go to: Manage > Settings)
    If that doesn't work, your repository might be down. I would recommend removing the repository and then re-add it.
    If I helped you in any way, please click on the button!

  6. #6
    Tried everything still having problems.. I already paid for it

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •