Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Youtube in-app video problem after jailbreak

  1. #1
    Default Youtube in-app video problem after jailbreak (Solved)
    Hi there,

    I've searched repeatedly but can't find any information on this problem. Maybe I'm not describing it correctly. Maybe someone here can help?

    Before jailbreaking my iphone 4, apps like AppAdvice and my rss app were able to play Youtube videos embedded in their posts. Now I just get a white square with a crossed out symbol.

    -photo.png

    Prior to jailbreaking my iphone 4 everything worked fine. My GF's iphone 3g works fine, as seen below.

    -photo-2-.png

    Has anyone seen this before or have any advice?
    Last edited by AngriBuddhist; 2010-10-05 at 01:27 AM. Reason: Solved

  2. #2
    Livin the iPhone Life iNT3Rv3NTiONZz's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cambridge, U.K
    Posts
    1,512
    Thanks
    57
    Thanked 123 Times in 101 Posts

    This might not be much help..
    But when I had the phillyd app on my 3G, the first time I opened it, it said that it detected my device was jbed and that a jb can break the YouTube framework/keys or something, maybe jailbreakme (I guess that's what u use) still has this "bug"


    Sent from my iPhone using ModMyi

    iPhone4 16gb black - 4.1 Limera1ned
    iPhone 3G 16gb white - 3.1.2 jailbroken
    Blackra1ned
    THANKYOU ONCE AGAIN GEOHOT!

  3. #3
    Thanks for the reply. Yes, I used jailbreakme.com but would have to think that if that was the problem there would be a lot of noise about it. As it is, I can't find one other reference to this problem.

  4. #4
    SOLVED!!

    After much searching and hair pulling, I found the problem, placing the iphone's native YouTube app in folder in the Categories app.

    Doing so broke the capability of any other app to play YouTube vids. Fixing it is as simple as removing the native YouTube app from the Categories folder system.

    Doesn't really jive with the theme I have going so I dropped it into a normal iphone folder and threw it onto the the end of my Inifinidock.

    It appears that a real fix is on the way...

    (huh...url acting weird...) search for "BigBoss Releases Beta Update of Libhide for Hiding iPhone Icons"

    ...although that post dates back to April 14th, 2010.
    Last edited by AngriBuddhist; 2010-10-05 at 01:35 AM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •