Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone 3GS - Restore from Backup = "No Service"

  1. #1
    Default iPhone 3GS - Restore from Backup = "No Service"
    I'm trying to help someone troubleshoot a 'No Service' problem on their unlocked iPhone 3GS (OS 4.01, Modem Firmware 5.13.04).

    It's the strangest thing... about 4 days ago (seemingly out of the blue) the phone gave a "No Service" message.

    I initially tried most of the obvious things described here.

    Troubleshooting "No Service" messages on iPhone, part 2

    I then backed up the phone and did a clean restore. It works 100%

    But as soon as we restore from the backup it goes back to "No Service" message

    I assume there's something in the backup that's corrupting Network Carrier settings.

    I've now also jailbroken using jailbreakme.com and ran Ultrasn0w to try unlock Carrier settings - but to no avail.

    Anyone have an idea how to solve this?

  2. #2
    Well, make your turn off 3G network and put the sim card back. That will work.

  3. The Following User Says Thank You to queinnel For This Useful Post:

    Hintry (2010-08-09)

  4. #3
    You sir/madam are a genius. I did the following:

    1. Removed the sim card
    2. Disabled 3G (Settings > General > Network)
    3. Reinserted sim card
    4. Renabled 3G (still didn't work)
    5. Turned Airplane mode OFF
    6. Turned Airplane mode ON

    Works!
    Last edited by Hintry; 2010-08-09 at 08:09 PM.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •