Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Odd Springboard issue on iPhone 4

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    151
    Thanks
    7
    Thanked 17 Times in 12 Posts

    Default Odd Springboard issue on iPhone 4
    So I've noticed a weird issue on my springboard on my iPhone 4. Only started happening after my jailbreak. If I install an app from cydia, the app store, or update an app from the app store, after I sync with iTunes I get some odd blank icons showing up on my second page of the Springboard. They disappear after I respring from SBSettings, it's not a big deal to me but it's just a little strange, anyone else have this issue? I attatched a pic of it..
    Also my 'Stocks' icon and 'Contacts' icon are there also, when I have them hidden with Poof in SBSettings..these also disappear when I respring.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -sboard.png  

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone PSYC0TIC ONE's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Manassas VA
    Posts
    176
    Thanks
    27
    Thanked 26 Times in 23 Posts

    i get the same thing, only i don't have to sync it with itunes to reproduce it... as you said, a respring clears everything back up so i'm not too concerned with it...

    just wanted you to know you weren't the only one out there iPwn4lyfe

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    151
    Thanks
    7
    Thanked 17 Times in 12 Posts

    Quote Originally Posted by PSYC0TIC ONE View Post
    i get the same thing, only i don't have to sync it with itunes to reproduce it... as you said, a respring clears everything back up so i'm not too concerned with it...

    just wanted you to know you weren't the only one out there iPwn4lyfe
    Yeah it happens to me when I install an app from Cydia, when I update something or download something from the App store OR when I sync apps using iTunes...
    It's really not a big deal since a respring clears it up, it's just weird.

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone PSYC0TIC ONE's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Manassas VA
    Posts
    176
    Thanks
    27
    Thanked 26 Times in 23 Posts

    it is weird... it didn't happen at first, i just noticed it yesterday... it may have something to do with the new MobileSubstrate update that was released... *shrug*

  5. #5
    yeah i just restart/respring .

  6. #6
    Same thing here

  7. #7
    sometimes when i download from ********** this happens

  8. #8
    Having pretty much the same issues. Only for me the icons don't turn into blank squares, they disappear but are in fact still there. Springboard also gets really slow, but a respring does fix the issue.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •