Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UNLOCKED iPHONE MMS ISSUE, IS IT RARE? I NEED SOME HELP PLZ!

  1. #1
    What's Jailbreak? Laquita's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Philadelphia
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default UNLOCKED iPHONE MMS ISSUE, IS IT RARE? I NEED SOME HELP PLZ!
    Hey, I have a unlocked iPhone and using it with T-Mobile. Running on 3.1.2
    I am having a issue with MMS. The problems occurs on every iPhone I've had. Even with a diferrent SIM card.

    Ok, the issue..
    When someone sends me a MMS I see it at the main sms inbox screen but when I go into the message, it's not there. It's either blank or a MMS msg that someone sent me or I sent them is in it's place. Has anyone else had this problem or, is it just me?? lol

    Example is below. So you see the conversation with Ricardo. There is the message he sent me, but when I went to click into it, it was nothing there, just the arrow.
    I put my settings up as well. Let me know if anyone can help, please!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -photo.jpg   -photo-2.jpg   -photo-4.jpg  
    Last edited by Laquita; 2010-04-17 at 05:04 PM. Reason: spelling

  2. #2
    Livin the iPhone Life screamforme02's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    In All of Your Hearts
    Posts
    1,635
    Thanks
    57
    Thanked 125 Times in 117 Posts

    id take that general picture down dude, some one can steal your stuff, that IMIE number is like your social, you dont want to share it with the world
    Hey! A Restore Never Hurts It's True!

  3. #3
    iPhoneaholic sursture's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    US - the land of the fat
    Posts
    366
    Thanks
    4
    Thanked 98 Times in 88 Posts

    Sounds like you do not have the correct APN settings.

    1. Google to get the settings
    2. Change
    3. Keep smiling
    Do hope that helps



    _________________________________________________

    **uoʇʇnq sʞuɐɥʇ ǝɥʇ ʇıɥ puɐ puıʞ ǝq noʎ pǝdןǝɥ sɐɥ ǝuoǝɯos ɟı**
    _________________________________________________




  4. #4
    I think those settings are wrong, they should be:

    Internet: Settings> General>Network>Data roaming set to on> Go to cellular data network> APN= epc.tmobile.com wap.voicestream.com

    MMS: Settings> General>Network> Go to cellular data network> Go to MMS apn and type wap.voicestream.com

    MMSC is 216.155.174.84/servlets/mms proxy is 216.155.165.50:8080


    Change the MMSC to what is above and should work fine

  5. #5
    Quote Originally Posted by Parodius420 View Post
    I think those settings are wrong, they should be:

    Internet: Settings> General>Network>Data roaming set to on> Go to cellular data network> APN= epc.tmobile.com wap.voicestream.com

    MMS: Settings> General>Network> Go to cellular data network> Go to MMS apn and type wap.voicestream.com

    MMSC is 216.155.174.84/servlets/mms proxy is 216.155.165.50:8080


    Change the MMSC to what is above and should work fine
    Did you have any luck with above?

  6. #6
    What's Jailbreak? Laquita's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Philadelphia
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    @Parodius420 It's actually still doing it. Off and on. All my APN settings are correct. Sometimes, a picture message will come in place of the words. Its weird because I don't know of anyone else having this issue.

  7. #7
    What's Jailbreak? Laquita's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Philadelphia
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Here's it happening again..
    When you view the main screen on the inbox, his reply was there. But, when you go into the actual message, it says, "Me and my son Elmo" and the arrow. The arrow is suppose to be the picture, and the caption is the Elmo part. That's actually a picture message I sent to someone else a wk ago.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -photo.jpg  

  8. #8
    What's Jailbreak? Laquita's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Philadelphia
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Anyone?:-(

  9. #9
    Livin the iPhone Life screamforme02's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    In All of Your Hearts
    Posts
    1,635
    Thanks
    57
    Thanked 125 Times in 117 Posts

    try restoring. or try to re install the carrier update via itunes. there is a guid to install carrier settings just google it
    Hey! A Restore Never Hurts It's True!

  10. #10
    Retired Moderator soulthoughts's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Tacoma, WA
    Posts
    3,096
    Thanks
    333
    Thanked 603 Times in 506 Posts

    It also might be the theme you're using. I had something similar happen to me. I would get a bubble for a MMS pic and it would be blank. Try unchecking all themes in WB and see what happens.

  11. #11
    What's Jailbreak? Laquita's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Philadelphia
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Yeah, and the weird thing is, I tried it with 2 different iPhones, different SIM cards as well. Crazy!

  12. #12
    Livin the iPhone Life screamforme02's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    In All of Your Hearts
    Posts
    1,635
    Thanks
    57
    Thanked 125 Times in 117 Posts

    there is some poorly made themes out there. and whats even worse is that people are makeing themes based on old themes and now are trying to sell them. seriously why would you pay for a theme that has been around since 2007/2008
    Hey! A Restore Never Hurts It's True!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •