Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Upgraded to 3.1.2 and no Signal! Help!!!

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    Default Upgraded to 3.1.2 and no Signal! Help!!!
    OK, I upgraded to firmware 3.1.2 and when it was in factory settings I saw it had no signal, but I just ignored it and jailbroke my iphone 3g anyway. Now it still has no signal. I cant get calls or make calls. Please halp. I've rebooted took my SIM out. How do I fix this???

  2. #2
    Retired Moderator battlecrushr's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Houston follow @al_da_beast
    Posts
    7,940
    Thanks
    273
    Thanked 1,034 Times in 956 Posts

    What phone provider r u using

  3. The Following User Says Thank You to battlecrushr For This Useful Post:

    cellmate75 (2009-10-17)

  4. #3
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    Quote Originally Posted by battlecrushr View Post
    what phone provider r u using
    at&t

  5. #4
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    You have to activate the phone with iTunes first before you jailbreak. If you jailbroke with a custom firmware you have to use expert mode and make sure the "activate" box is unchecked.

  6. The Following User Says Thank You to Poseidon79 For This Useful Post:

    cellmate75 (2009-10-17)

  7. #5
    Just a question - if you use AT&T and you check "activate" - the phone won't work? However, if you plan on unlocking for T-Mobile, you *must* check "activate" - or the phone won't work? (unless you have an AT&T sim lying around...)

    Just curious.

  8. The Following User Says Thank You to nachobel For This Useful Post:

    cellmate75 (2009-10-17)

  9. #6
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    Quote Originally Posted by Poseidon79 View Post
    You have to activate the phone with iTunes first before you jailbreak. If you jailbroke with a custom firmware you have to use expert mode and make sure the "activate" box is unchecked.
    So I have to restore and re-jailbreak?

  10. #7
    Yes, but make sure than the IPSW you've created with Pwnage Tool does *NOT* have the "activate" box ticked. After you've restored from the Jailbroken IPSW plug your phone into iTunes and it will activate normally.

    cheers

  11. The Following User Says Thank You to nachobel For This Useful Post:

    cellmate75 (2009-10-17)

  12. #8
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    OK guys thanks for everything.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •