Results 1 to 11 of 11

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Updated MMS but nothing changed

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    Unhappy Updated MMS but nothing changed
    MMS is not working for me. I can't send, receive, and the little camera icon isn't there. Why? I am on 3.1 and on a 3G. I have an unlimited texting plan with AT&T but does that include picture messaging?

  2. #2
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    You updated your carrier setting via iTunes?

  3. #3
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    Quote Originally Posted by StealthBravo View Post
    You updated your carrier setting via iTunes?
    Yeah..
    But nothing happened.
    Should I restore?
    ::EDIT::
    My brother just told me that he had picture messaging on is phone so I know we have it on our plan.

  4. #4
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    in the about section what AT&T version do you have right now?

  5. The Following User Says Thank You to StealthBravo For This Useful Post:

    cellmate75 (2009-09-26)

  6. #5
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    At&t 5.5

  7. #6
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    You have the right settings. Make sure you dont have any profiles installed and then do a network reset

  8. The Following User Says Thank You to StealthBravo For This Useful Post:

    cellmate75 (2009-09-26)

  9. #7
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    How do you do a network reset?
    What do you mean profiles?

  10. #8
    Quote Originally Posted by cellmate75 View Post
    How do you do a network reset?
    What do you mean profiles?
    see if you have settings > general > profile (all the way down). if you do, go into the profile and delete it

    to do a network reset, go into settings > general > reset > reset network settings

  11. The Following User Says Thank You to BlackWolf For This Useful Post:

    cellmate75 (2009-09-26)

  12. #9
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    ^ exactly

  13. The Following User Says Thank You to StealthBravo For This Useful Post:

    cellmate75 (2009-09-26)

  14. #10
    My iPhone is a Part of Me cellmate75's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    that one place
    Posts
    758
    Thanks
    171
    Thanked 103 Times in 93 Posts

    ZOMG!!!!
    IT WORKED!!!
    YUSH!!!!
    I HAVE MMS!!!!!
    Wooo HOOO!!!

    Every post has been thanked!
    =DDDDDD

  15. #11
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    congrats!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •