Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Weirdest thing with ultrasn0w

  1. #1
    Default Weirdest thing with ultrasn0w
    Hi.
    The weirdest thing happened.
    I just jailbroke my iphone after a fresh restore.

    I did unlocked it with the offline method of ultrasn0w so it was working fine. I was browsing through Cydia. I came across ultrasn0w on there and i installed it.

    It asked me to reboot it, which i did and then BOOM!

    It boots up to the Lock screen, the Carrier icon says Searching and I can't unlock it, the Clock changes time and after 10-15 seconds the White Wheel comes up and the fone reboots.

    What actually happened here?
    I am at work and dun have the cable and stuff so I can restore it! Pleasse help!

  2. #2
    so you basically installed ultrasn0w twice and you're wondering why it's not working? ;-)
    restore your phone, install ultrasn0w through cydia or create a custom IPSW, that's it

  3. #3
    xD I know I know. THe weird part (Totally forgot to mention) was that i didnt ever think twice the ultrasn0w would mess the fone up!

    Thanks! Just wanted to clear that up!

  4. #4
    Quote Originally Posted by distorted View Post
    xD I know I know. THe weird part (Totally forgot to mention) was that i didnt ever think twice the ultrasn0w would mess the fone up!

    Thanks! Just wanted to clear that up!
    well, I would have thought that installing ultrasn0w twice doesn't matter, but obviously it does ... so just start over and it should work fine :-)

  5. #5
    Thanks. Just skipping outta work now! Cheers mate!

    UPDATE:
    I removed the sim. Uninstalled Ultrasn0w from Cydia. Rebooted with teh SIM in and voila!

    It's working perfectly.
    Last edited by distorted; 2009-09-18 at 06:48 AM. Reason: Automerged Doublepost

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •