Results 1 to 15 of 15

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: problem with iphone 3g when answering calls

  1. #1
    Default problem with iphone 3g when answering calls
    hi, when someone rings me to my iphone 3g and i dont answer within 3 rings the phone just refreshes back to springboard. i,m sure there is an easy solution but when u dont (me)it frustrating. hope u can help,
    davy

  2. #2
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    It resprings?

  3. #3
    yeah after about 3 rings. i see the person who is ringing and then it goes back to the springboard

  4. #4
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    Do you have SBSettings installed? If so try disabling some mobilesubstrate addons and try to isolate the problem.

  5. #5
    no the phone is not jailbroken and other than contacts and music there is nothing else on the phone

  6. #6
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    oh wow. Just restore then.

  7. #7
    i have already. its a strange problem

  8. #8
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    very strange. Did you try setting up as a new phone after the restore? Is it under warranty still?

  9. The Following User Says Thank You to StealthBravo For This Useful Post:

    davy4475 (2009-08-29)

  10. #9
    i did set up as a new phone. the phone is still under warranty but i was hoping that there was an easier way to solve the problem other than sending it back to apple and by the way thankyou for ur help

  11. #10
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    sorry wish i knew what was wrong.

  12. #11
    no problem, look like its of to apple. thanks again

  13. #12
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    When you restored did you do it in DFU mode?

  14. #13
    i didn,t. i just did the shift and restore. i will try dfu mode

  15. #14
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    yea, give it a shot

  16. #15
    i will let u know

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •