Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Sorry to keep posting questions but...

  1. #1
    Default Sorry to keep posting questions but...
    Hey I realize that a lot of the posts here lately have been by me, but I don't know where else to get the info, and I've tried googling this.

    I was downloading something today via edge and it was going at 10kbps.. I know edge is slow, but not THAT slow, i have 3-4 bars depending on where I am so I don't think that is the problem, could it be a problem on my end or do you think it is ATT?

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone sTrAnGe mOdS's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    270
    Thanks
    21
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    do you have apps running in the background?

  3. #3
    "The Napoleon Dynamite of MMI" coloradoxmfan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Behind you
    Posts
    434
    Thanks
    31
    Thanked 32 Times in 31 Posts

    You may be in the "fringe" areas for coverage.

    If I got 3 miles up the road, full 3G service drops to Edge, but it's not useable (everything goes INCREDIBLY slow... slower than the 'ol 2800 modem days).

    I once dated a girl just for her 2800 baud modem. She wasn't that good looking, but was a great cook.

    (getting back on to the subject... )
    Last edited by coloradoxmfan; 2009-08-13 at 12:37 AM. Reason: Re-hashing a story from my college days

  4. #4
    have no apps running in the background and I'm pretty sure I have great coverage in my area

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •